Frænell fortsætter endnu en sæson i Rødovre

En af Rødovres unge spillere, Christoffer Frænell, fortsætter i den kommende sæson hos Mighty Bulls. Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor det meddeles, at Frænell bliver en del af holdet i 2019/20-sæsonen.

– Det har været utrolig lærerigt og jeg har fået mere hår på brystet. Heldigvis har vi en god gruppe, hvor drengene har været gode til at hjælpe, hvilket også gjorde det nemmere at komme ind på holdet, fortæller han.

Nu venter der så en sæson mere i Mighty Bulls og ambitionerne for den unge back er klare:

– Jeg skal bygge videre på sidste sæson og fortsætte min udvikling, og etablere mig som top 6-back. Forhåbentlig kan jeg bidrage til, at vi når rigtig langt med holdet i år.

–  Nu har vi en lang sommer, hvor jeg forhåbentlig kan få smidt nogle flere kilo på kroppen og blive noget mere eksplosiv, fortæller han og tilføjer, at han glæder sig til den kommende sæson og til at spille foran Danmarks bedste fans igen, siger han. 

Sportschef Jørgen Illemann om forlængelsen med Christoffer Frænell til Rødovre hjemmeside: 

– Christoffer spillede 24 kampe her i sin første sæson i Metal Liga-truppen og satte et spændende og viljestærkt aftryk på sine ambitioner om at tilkæmpe sig en plads på holdet. Han er en teknisk og spilintelligent back, som vi håber vil fortsætte sin udvikling i den kommende sæson. En spiller, som vi har store forventninger til i tiden fremover.

– Som de fleste andre unge spillere i den alder, skal Christoffer selvfølgelig også tage en del muskelmasse på, så han for alvor kan begå sig i ligaen på det fysiske niveau. Christoffer er godt i gang med det projekt, sammen med resten af spillerne, under Michael Myhres kyndige ledelse i styrkelokalet og ude på ”løbebanerne”.