Forventede udfald i Gentofte og Herlev

Gentofte levede i en enkelt periode i den afsluttende match mod Frederikshavn i grundserien. Ganske overraskende formåede Stars at komme stærkt igen, efter at nordjyderne planmæssigt havde bragt sig foran 2-0 efter et kvarter. Men pludselig scorede Stars tre gange – og ganske usædvanligt med Anders Fisker som dobbelt målscorer. Marcus Olsson nåede dog at udligne til 3-3 inden første periode var ovre.

Mathias Bau og Niclas Edman leverede de to mål, der satte tingene på plads i anden periode i Gentofte Skøjtehal, og gæsterne lukkede og slukkede med tre scoringer i sidste periode. Det var som bekendt ikke nok til at vinde grundspillet for White Hawks.

Også i Herlev gav det en planmæssig sejr til gæsterne fra Odense, men det var måske ikke forventet, at Bulldogs ville vinde så stort, som det var tilfældet. Bulldogs vandt med hele 11-1 over de slagne Eagles, der ikke ligefrem gjorde nogen god figur i grundspillets sidste dans.

Det vilde i hele regnestykket var, at der stod 0-0 efter første periode, men derefter gik det altså slag i slag efter Dale Mitchells åbningsmål efter små 24 minutter. Et minut senere scorede Ryan McDonough og derefter raslede målene ind bag den sagesløse Aaro Peltonen. Først ved 6-0 til Odense reducerede Adrian Saxrud for Herlev.

John Armstrong blev topscorer med seks point, mens Dale Mitchell med sine fire point (to mål, to assister) sikrede sig årets topscorertitel med 77 point i 45 kampe. 188 tilskuere overværede kampen i Herlev.