Første styrkeprøve for Rødovre og Aalborg

Rødovre Mighty Bulls og Aalborg Pirates mødes i aften i en interessant styrkeprøve, idet det er begge klubbers første betydende styrkeprøve. Der er kun tre runder til en finale i Metal Cup, og efterhånden tager alle klubber “den lille turnering” så alvorligt, at de går all in på at komme langt.

Aalborg-træner Jens Nielsen siger til Nordjyske, at Pirates har brug for en sejr. Og han håber, at Pirates-spillerne opper sig i forhold til testkampen mod Troja-Ljungby lørdag eftermiddag, hvor det blev til et nederlag på 0-2 efter en småtynd indsats.

– Jeg synes ikke, vi levede op til vores niveau i lørdags (mod norske Troja-Ljungby, red.). Det har været en lang opstart, og jeg tror, at tankerne er på kampen i Rødovre. Nu begynder det at gælde noget, og jeg tror, det er et andet hold, som kommer ud på isen, siger han til Nordjyske.

Rødovre-træner Jesper Duus kommer fra et nederlag søndag eftermiddag, hvor Mighty Bulls rullede på med fire kæder. Nederlaget på 2-3 gjorde ikke Duus og truppen frygtelig bekymret og Rødovre-mandskabet slap fra kampen uden skader.

– Hvis vi lever op til vores eget niveau, så har vi god chance. Og jeg føler bestemt, at vores hold er på det stadie, som jeg havde regnet med at det skulle være nu. Jeg synes, at vi har fået trænet hårdt og vi har fået berørt de vigtigste emner og så er det jo, at man skal bygge på i løbet af sæsonen, siger Duus til Mightybulls.dk.