Fornem skalp til Gentofte

Gentofte-Frederikshavn 3-2 (0-0,0-2,2-0) 1-0 Slovakiske Matus Rais har vist sig som en værdifuld back for Gentofte Stars. Fire point i sæsonens første otte kampe blev i aften suppleret op med endnu en pind til statistikken, da Stars vandt 3-2 over Frederikshavn efter overtid.

En herlig skalp for Gentofte, der nu endegyldigt har bevist, at holdet hører til som minimum i midten af rækken – og måske endda i toppen, hvis formen holder.

Lige nu er det i hvert fald svært at se Karsten Arvidsens mandskab dumpe ned i bundzonen i Metal Ligaen, hvor Stars efter aftenens kamp stadig topper formbaromeret.

En målløs og tempofyldt første periode sluttede uden mål og hvem andre end Cody Kunyk scorede det første mål for Gentofte. Den toneangivende canadier knaldede et hamrende stærkt trækskud ind til 1-0.

Kunyk scorede også 2-0-målet, da han assisteret af finske Kärminiemi for anden gang scorede. Han fik serveret en friløber og afdriblede Christian Larsen i Frederikshavn-målet til 2-0. Gentofte på sejrkurs.

Frederikshavn begyndte offensivt i tredje periode med et skud på rammen, og med 12 minutter tilbage endte et par gode kombinationer med en scoring af Colin Vock. Fem minutter før tid fik Frederikshavns svenskere fortsat takterne fra tirsdagens sejr mod Rungsted.

Niclas Edman assisterede, Marcus Olsson scorede. 2-2 efter 60 minutter – og derefter altså Gentofte-sejr i overtid.

(Kampreportagen baseret på liveupdate, klubbernes hjemmesider og lokale medier)