Game center: Odense-Gentofte

Før kampen: Det her er på mange måder en uhyre spændende affære. En slags gamle tider mod nye tider. For skal “de gamle” og det mere traditionelle tophold Odense Bulldogs til at finde vej opad i tabellen eller overlader de det til gæsterne “de nye” fra Gentofte Stars?

Det interessante er, at Odense faktisk er et af de hold, der har haft nogenlunde styr på Karsten Arvidsens mandskab hidtil i sæsonen med sejre både Metal Cup og i det første indbyrdes opgør i Metal Ligaen.

– Man skal have respekt for alle hold her i Ligaen. Tættere kampe og bedre hold end tidligere. Er du der ikke på aftenen, taber du. Odense er et hold med en række meget stærke individualister, som vi skal passe på, siger Stars-træner Karsten Arvidsen til FACEOFF-online.dk.

Odenses unge fjerdekædemand Frederik Høeg fejrer sin kamp nummer 100 for klubben i karrieren.

– Vi slår Gentofte ved at spille vores eget spil, og ved at vi holder os fra udvisningsboksen, lyder det fra Frederik Høeg før kampen til Bulldogs.dk.

Om jubilæet siger han følgende:

– De første 100 kampe har været meget lærerige. Jeg har lært meget og fået lidt erfaringer med på vejen. De næste 100 kampe bliver forhåbentlig kampe, hvor jeg kan udvikle mig yderligere og begynde at få point på kontoen,

Holdene: Hårdt slag for Gentofte at måtte undvære Cody Kunyk i seks uger  – også selv om de andre folk på holdet, som Karsten Arvidsen rigtignok sagde i går, har gjort det glimrende i canadierens fravær. Hos Odense kan Brad Gratton i en “op og ned”-tid glæde sig over, at der er fuldt hold.

Hold øje: Fandt Dale Mitchell formen i Aalborg senest, hvor han igen hørte til de dominerende spillere? Odense-publikummet trænger til en storkamp fra deres topscorer. Gentoftes slovak Dominik Kadura har scoret vigtige mål gennem hele sæsonen og fremstår vel lidt som en slags “unsung hero” i skyggen af de mere omtalte udlændinge.