Første sjællandske derby i Herlev

Sidst Kim Staal havde Herlev Eagles trøjen påŒ var i sæsonen 12/13. Foto: Jan Korsgaard

Ligesom det er tradition, at Frederikshavn og Aalborg tørner sammen i sæsonens første træningskampe, så ligner det også efterhånden en tradition, at Rødovre og Herlev dyster som indledning på forsæsonen.

Således også i år, hvor de to forstadsklubber sætter i gang i DFDS Seaways Arena i Herlev, hvor hjemmeholdets ørne for første træder op under den nye spændende coach, JP MacCallum.

I det hele er der uhyre meget nyt hos Herlev, der har været i gang med en gennemgribende udskiftning, og blandt andre har samlet et par forsvarende mestre fra Esbjerg, Rasmus Vad og Michael Binderup, op. Også et spændende navn som Yannick Vedel er kommet til, og så er der selvfølgelig Kim Staal – legenden i Herlev – der får et glædeligt gensyn med sit hjemmepublikum.

Glem ikke de nye canadiske folk, men her er spørgsmålet som altid om papirerne er gået i orden.

Det samme gælder for Rødovres nye folk, og her knytter sig masser af spænding til målmanden Chris Carozzi og backen Kevin Montgomery, der ifølge fagfolk skulle være rigtig dygtig.

Rødovre stiller traditionen tro med et næsten rent danskerhold, der plejer at virke godt i grundspillet med kvartfinalen som endestation. Bliver det også tilfældet i år?

Vi får de første små praj i aften. Der er kampstart klokken 20 i Herlev.