Før storkamp: Jesper B. Jensen forlænger med Jokerit

Foto: Jan Korsgaard

Jesper B. Jensen bliver endnu en sæson i den finske storklub Jokerit Helsinki, skriver Fyens Stiftstidende i dag med citat fra Ritzau.

– Det er et skulderklap fra klubben, og det er jeg meget glad for. Samtidig er jeg også ydmyg og ved, at der er mange ting, jeg kan blive bedre til. Det er gået over al forventning. Jeg har erobret en stamplads og får masser af spilletid. Det er jeg stolt over, siger Jesper B. Jensen til Ritzau.

Han har gennem det meste af sæsonen været backmakker med landsmanden Philip Larsen og spillet bag Peter Regin i “danskerkæden”, som må forventes at fortsætte i den resterende del af sæsonen.

Det er i øvrigt aften, at Jokerit Helsinki med Regin, B. Jensen (desværre ude med karantæne) og Larsen definitivt kan sikre sig sejren i Bobrov Division i kampen mod SKA St. Petersborg. Bare et enkelt point i ordinær spilletid er således nok, og en førsteplads i divisionen vil være uhyre vigtig, eftersom det giver Jokerit en seedning som nummer to i hele KHL’s Western Conference.

Hvis Jokerit mister førstepladsen i division kan det gå ud over seedningen, og Jokerit kan i værste fald risikere at ryge helt ned på sjettepladsen i Western Conference.