FØR KAMPEN: SønderjyskE-Rungsted

Vojens Efterskole
Foto: Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Et virkelig vigtigt opgør i kampen om Final Four-pladserne, hvis man skulle tro den måde, tabellen stille og roligt udarter sig på.

Rungsted kommer i fin form med tre sejre på bagen, og en brandvarm tredjekæde, der hidtil har været den kampafgørende for nordsjællænderne.

Der er stadig masser af pointpotentiale at hente i de to første kæder hos Rungsted, og fanzinet på nettet, Champagnebugten.dk, bemærker i en udmærket analyse, at man har Danmarks kedeligste andenkæde – men samtidig også en af defensivt stærkeste.

Centeren Markus Olsson arbejder nemlig stenhårdt i defensiven og fører 1-0 i plus/minus-statistikken over sine modstandere efter fem kampe. Der er altså ikke scoret mod Olsson og co., mens de har været på banen, men omvendt scorer de altså heller ikke meget.

SønderjyskE kommer fra en fornuftig uge med seks point i tre kampe og tæt nederlag i Aalborg søndag aften.

– Vi skal først og fremmest være klar fra start og score på vores chancer. Det er dog endnu en svær kamp, men vi må og skal kun fokusere på os selv, og hvordan vi kan forbedre vores spil. Gør vi det optimerer vi vores chancer for at få en sejr, siger backen Daniel Galbraith til sønderjydernes hjemmeside.

DET FORVENTER VI: SønderjyskE kommer aggressivt ud fra start og vil forsøge at ryste Rungsted med tungt og fysisk spil. Det bliver en helt anden oplevelse for Rungsted end søndag i Hvidovre, hvor fysikken nærmest var ikke-eksisterende i første periode. Overlever Rungsted starten, er der lagt op til en helt tæt match.

NØGLESPILLERNE: Sebastian Feuk har været brandvarm over to kampe, hvor han kun har lukket et enkelt mål ind. Mon ikke han står i aften igen? Og skal vi have Mattias Perssons andet sæsonmål? SønderjyskE havde godt styr over defensiven i sidste uge, og en spiller som Rasmus Nielsen var skarp, ikke mindst i Esbjerg, hvor han leverede en +4-kamp i plus/minus-statistikken.

SKADER/KARANTÆNER: SønderjyskE har været uden Daniel Kønig Hansen og Mads Lund i de seneste kampe, mens Casper Mortensen stadig er langtidsskadet. Heller ikke Søren Dau har været med i truppen på det seneste. Rungsted har haft fuldt hold på det seneste og kommer formentlig til Vojens med de fire sædvanlige kæder.