FØR KAMPEN: SønderjyskE-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Vi iler med en optakt til kampen mellem SønderjyskE og Rungsted, her inden tilskuerne stille og roligt begynder at sive ind i SE Arena. Kampstart klokken 19, hvem har friske ben efter fornuftige kampe i går?

SønderjyskE hev en 0-0’er hjem i Aalborg for derefter at tabe i overtid, mens Rungsted spillede 2-2 mod Odense efter 60 minutter, inden Morten Green sikrede Rungsted bonuspointet. 

SønderjyskE har haft problemer med Rungsted i hele sæsonen, og i og med, at en Sønderjysk sejr i aften faktisk kan betyde, at en playin-dyst mellem de to hold kan rykke nærmere, så bliver det vel en kamp om territorium i SE Arena.

For hjemmeholdet er det også vigtig for både selvforståelse og selvtillid, at “holde hjemmebanen”, mens Rungsted altså stadig arbejder mod en placering i top seks.

Derfor er der masser på spil i aften i Vojens.

DET FORVENTER VI: En tæt dyst, hvor SønderjyskE vil komme med masser af fysik mod et mere teknisk agerende Rungsted-mandskab. Det bliver formentlig ikke nogen tosset ishockeykamp i aften i Vojens. 

NØGLESPILLERNE: Hvem skal score målene for SønderjyskE. Tyler Fiddler måske, der viste topform i den seneste kamp mod Rødovre hjemme? Hos Rungsted var Jake Hansen toneangivende i går i Odense. Amerikaneren går hele tiden på jagt i offensiv zone, og det er en fornøjelse at overvære hans arbejdsindsats.