FØR KAMPEN: SønderjyskE-Rødovre

Kasper Jensen - R¿dovre Mighty Bulls

KAMPEN KORT: Den her kamp er uhørt interessant. SønderjyskE med ny besætning i boksen tager imod Rødovre, der kommer med kæmpe selvtillid til Vojens efter 6-0-sejren mod Odense for nylig.

– I første omgang gælder det om, at vi tager vare på vores hjemmebane, sagde sportschef og assisterende træner Kim Lykkeskov i et interview med klubbens hjemmeside i aftes efter træning, og det betyder altså så, at Rødovre formentlig kommer til at møde et aggressivt SønderjyskE-hold.

Det skal blive spændende at se, hvordan den nye hovedtræner Chris Straube vælger at stille op. Er der store ændringer i line uppen, eller blot små justeringer, som Kim Lykkeskov antydede i interviewet. 

I hvert fald bliver kampen en vigtig første indikator på, om fyringen af Dan Ceman har nogen effekt hos de ambitiøse sønderjyder.

Rødovre kommer med stor selvtillid i jagten på en top fire-placering. Træner Bogren har haft succes, forlænget sin kontrakt og har skabt et homogent mandskab, samtidig med, at han har fået spillet en række af de nye unge folk ind på holdet. 

Gæsterne kommer til Vojens for at “male på” i aften, og Rødovre er uhyre skarpe til at straffe modstandernes fejl og dumheder for øjeblikket.

DET FORVENTER VI: Et SønderjyskE-hold, der vil komme ud for at vinde publikums hjerter med aggressivt, offensivt spil. Hvis spillerne har ytret utilfredshed med Ceman, har de i hvert fald noget at vise i aften. Men holder det mod et afklaret Rødovre-hold, der lige nu har konceptet på plads ned til nederste detalje?

SKADER/KARANTÆNER: SønderjyskE var i Esbjerg for nylig uden Magnus Leth Nielsen og Thomas Spelling, mens Rødovre spillede mod Odense uden Patrick Flügge, Mads Eller, Lasse Mortensen og Rasmus Astrup. 

NØGLESPILLERNE: Hvem stepper op hos SønderjyskE? Kunne det være en Greg Gibson, der eksploderer under en ny cheftræner? Hos Rødovre spillede Morten Andreasen fin kamp for nylig med to scoringer og fem skud på mål, og har fundet sin anden ungdom under Bogren.