FØR KAMPEN: SønderjyskE-Odense

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Odense har domineret SønderjyskE på en sådan manér i denne sæson, at det har gjort ondt på de lyseblå fra syd.

Tre kampe, ni point og en målscore på 14-1, lyder facit i fynsk favør i de indbyrdes kampe, og derfor må revanchelysten være udtalt i SønderjyskE-lejren op til kampen i dag.

Også efter et 3-4-nederlag i Rungsted søndag eftermiddag, hvor SønderjyskE kom for sent i gang og først fik skruet op for tempoet og desperationen i kampens sidste fase.

At Gentofte fortsætter med at vinde, gør ikke sønderjydernes jagt på ottendepladsen nemmere, og mon ikke Ceman og co. allerede er begyndt at tænke på en formtopning frem mod slutspillet, playin og en eventuel niendeplads?

Fynboerne overbeviste ikke søndag eftermiddag, hvor de med hiv og sving og det yderste af skøjten hev en 3-2’er hjem mod Herlev. Gæsterne dominerede totalt i den sidste halve time, hvor Robin Rahm gjorde forskellen for et desperat kæmpende Bulldogs-hold.

Der skal forbedring til, hvis den gode stime mod SønderjyskE skal fortsætte.

DET FORVENTER VI: Trods nederlaget mod Rungsted er det et SønderjyskE-hold i bedre forfatning end længe, der træder op i aften. Der kommer pres på Odense, der omvendt kan give den gas i omstillingerne, som fynboerne er så dygtige til. Første mål kommer til at blive afgørende for kampens forløb.

SKADER/KARANTÆNER: Mon ikke U20-landsholdsspillerne er ved at have vænnet kroppen til dansk tid? Det betyder, at Kasper Krog er tilbage i SønderjyskE-truppen, mens Christian Larsen giver ny bredde i Odense-defensiven. Ellers ingen skader hos fynboerne, der dog har spillet uden Rasmus Knudsen i en god del kampe. SønderjyskE for nylig uden Patrick Dwyer, mens Steffen Frank stadig venter på sit comeback. Frederik Rasmussen og Magnus Leth Nielsen var ligeledes ude i Rungsted søndag.

NØGLESPILLERNE: Tre spillere skiller sig ud hos Odense for øjeblikket: Målmand Robin Rahm og den ekstremt hårdt fightende Yannick Vedel, der gør sig bemærket både offensivt og defensivt. Sebatian Ehlers er begyndt at score mål igen. Hos SønderjyskE synes målmand Myllykoski stille og roligt at finde den form, der er nødvendig, hvis sønderjyderne overhovedet skal have en chance i slutspillet. Og mon ikke hurtige Søren Dau kan nå at møde op efter job i aften?