FØR KAMPEN: SønderjyskE-Hvidovre

Vojens Efterskole
Foto: iShoot.dk
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Det er ikke mere end 14 dage siden, SønderjyskE og Hvidovre mødtes i SE Arena. Det var et regulært målorgie, hvor SønderjyskE vandt med 8-5 over gæsterne fra forstadskøbenhavn.

SønderjyskE er også storfavorit i aften i kampen, der i modsætning til seneste match, gælder i Final Four-regnskabet. Dan Cemans mandskab skal ganske enkelt vinde for at holde trit.

– Hvidovre lavede fem mål sidst de var her, og vi otte. Det har sikkert været ganske underholdende at se på, men som træner var det knapt så underholdende. Vi var alt for løse i vores defensiv og det bliver straffet af alle hold, siger SønderjyskE-træner Dan Ceman til klubbens hjemmeside.

– Vi skal holde fokus på det mentale samt vores defensiv, for Hvidovre er et hold vi har respekt for. Har vi de to områder på plads samt vores trofaste supportere i ryggen, tror jeg på at vi nok skal få et godt resultat, lyder det.

Hvidovre kommer fra et ordentligt tryk på moralen. Førte 1-0 til et par minutter før kampen mod Herlev var overstået, men tabte altså 1-2 efter straffeslag. Det må have gjort ondt ude på Fighters-bænken.

NØGLESPILLERNE: Niklas Lundström stod fremragende for Hvidovre mod Herlev, men måtte til sidst kapitulere. Han får travlt i aften igen. Hos SønderjyskE dominerer Justin Hache på blå linje, og han synes at blive en lederskikkelse på backpositionen.

DET FORVENTER VI: Tryk på Hvidovre fra start. Det gælder bare om at overleve for gæsterne i den første halve time og trække tænder og tempo ud af sønderjydernes offensiv. Men har SønderjyskE trætte ben efter kamp både fredag og søndag?

SKADER/KARANTÆNER: SønderjyskE var uden Greg Gibson søndag i Rødovre, hvor også Daniel Kønig og Casper Mortensen manglede. Hvidovres ellers ganske rutinerede Christian Vaagensø dummede sig til fire spilledages karantæne mod Herlev og må sidde ude i aften.