FØR KAMPEN: SønderjyskE-Herlev

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Mens vi venter på play-in, kunne man kalde matchen i aften i SE Arena, der kan blive “en underlig affære”, eftersom begge hold reelt ikke har noget at spille for andet end at holde sig i trit før fredagens vitale kampe.

Her har både Herlev (enten mod Odense eller Rungsted) og SønderjyskE (mod Gentofte) hjemmebane i den første play in-kamp og kortene holdes tæt ind til kroppen, som JydskeVestkysten beskrev det efter SønderjyskE’s kamp mod Frederikshavn i søndags.

– Jeg vil helst ikke sige for meget om, hvad vores plan var i Frederikshavn. Vi forsøgte at spille ud fra en solid defensiv og tage de chancer, der måtte komme. Vi skulle stå godt i vores egen ende og forsøge at udnytte det, de gav os, sagde træner Chris Straube til avisen. 

SønderjyskE måtte i den match undvære både Daniel Kønig Hansen, Rasmus Nielsen og Thomas Spelling, og mon ikke de kæmper for at blive klar til fredag, som har førsteprioritet i Vojens og omegn lige nu.

Det samme gælder for Herlev, der dog går ind til kampen for at finde formen efter en dårlig periode på det seneste.

Eagles har ikke vundet efter landsholdspausen og håber formentlig på, at Odense ikke når kvartfinalen i aften. Herlev har nemlig haft godt fat i fynboerne i denne sæson.

SKADER/KARANTÆNER: Thomas Spelling, Rasmus Nielsen og Daniel K. Hansen altså ude for SønderjyskE søndag eftermiddag i Frederikshavn. Herlev spillede uden vigtige folk som Holden Anderson og Karl Beckman i kampen mod Rungsted senest, hvor heller ikke Frederik Bjerrum og Kim Staal spillede. Hvor mange folk finder Herlev frem i aften? Eagles-spillerne plejer formentlig også skader med fredag som mål.

NØGLESPILLERNE: Daniel Clairmont er kommet i sving hos Herlev, og det er vigtigt for ham at falde godt ind på holdet inden play-in. Hos SønderjyskE har Jace Coyle haft gavn af mere stabilitet i forsvaret på det seneste og får måske lidt mere plads til de offensive stik, som er en af hans store forcer.

DET FORVENTER VI: En knap så intens match, hvor de to hold mest spiller for at undgå skader. Åben affære, hvor SønderjyskE er favorit på baggrund af den seneste gode stime, som holdet har været i.