FØR KAMPEN: SønderjyskE-Herlev

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: SønderjyskE har Derek Damon og Greg Gibson tilbage på holdet efter to lange skadespauser og det giver formentlig ekstra moral til hjemmeholdet, der kan brede tingene ud på lidt flere kæder.

Spændende, hvordan Dan Ceman sætter sine folk sammen. Formentlig giver de nye folk mere spillerum til Patrick Dwyer, der i lange perioder har været en enmandshær for SønderjyskE i den seneste tid.

Seks nederlag på stribe tærer på moralen, og derfor skal SønderjyskE også passe på mod et Herlev-hold, der for øjeblikket mindst spiller lige op med modstanderne uanset styrke.

Godt nok har Herlev tabt de seneste tre kampe, men har stadig troen på, at det kan lade sig gøre at vinde over alle hold og i alle arenaer.

Stor respekt også fra SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov.

– Der er ingen lette modstandere, og selvom vi har slået Herlev i sæsonen indtil nu, så venter der os en svær opgave. De vil spille deres chance og gøre hvad de kan for at slå os, siger han til SønderjyskE’s hjemmeside.

Herlev har stadig masser af gang i duoen Bjerrum/Søndergaard, der leverede point og mål mod Rungsted lørdag aften, hvor Eagles var tæt på point.

DET FORVENTER VI: Et SønderjyskE-hold, der har pres på sig med nye folk tilbage på holdet. Derfor kan det godt blive nervøst mod Herlev, der har alt at vinde. Vi tipper en helt tæt kamp.

SKADER/KARANTÆNER: Magnus Leth Nielsen sad over for SønderjyskE søndag, og hjemmeholdet må påregne stadig at mangle Fiddler, Spelling og Frank. Kasper Krog er til U20-VM sammen med Herlevs Christoffer Gath. Kim Staal har været ude bekymrende længe, og Mikkel Ankjær har også siddet ude i over en håndfuld kampe for Herlev.

NØGLESPILLERNE: Lad os se om Derek Damon kan løfte SønderjyskE opad med sin blotte tilstedeværelse. Hos Herlev er Mike Daugulis inde i en god stime og for øjeblikket farlig inde på sit kontor foran mål.