FØR KAMPEN: SønderjyskE-Frederikshavn

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Frederikshavn er et af de få tophold, som SønderjyskE har haft krammet på i løbet af sæsonen. Sønderjyderne har vundet tre af fire matcher mod Mario Simionis tropper, men måtte dog senest strække våben i en tæt kamp i Scanel Hockey Arena.

Vigtig kamp for sønderjyderne, der har kunnet se Gentofte tabe terræn på ottendepladsen i løbet af den seneste uge. Med en sejr i aften kan SønderjyskE komme fem point efter Stars i kampen om den yderst vigtige hjemmebanefordel i play in, hvor de to hold lige nu ligger til at møde hinanden.

SønderjyskE kæmper også for at undgå den niendeplads i grundspillet, der – hvis man ser bort fra betalingsstandsningen i 2002/2003-sæsonen – vil være den dårligste placering siden begyndelsen af 90’erne, da SønderjyskE igen rykkede op i landets bedste række.

– Vi har trænet en del på at få slutresultatet i et angreb til at blive til et mål, så det skal vi ud og vise mod Frederikshavn, for som tabellen ser ud nu, kan vi ikke gøre så meget andet end bare at tage en kamp af ad gangen og så bare få skrabet alle de point sammen som muligt, siger Daniel Kønig Hansen, SønderjyskE-back, til klubbens hjemmeside.

Frederikshavn kommer med 2-1 over Herlev i bagagen efter en hård kamp. Kaptajn Rasmus Søndergaard sporer opadgående tendenser hos White Hawks:

– Det er med pil opad for tiden. Vi har ikke så mange udfald og er blevet mere stabile. Det er den soliditet, vi skal bygge videre på frem mod slutspillet, hvor vi ved, at der bliver mange tætte kampe, sagde han til Nordjyske efter kampen i søndags.

NØGLESPILLERNE: Christian Larsen fortsætter tilsyneladende i buret hos Frederikshavn. Ligner han en ny førstemålmand? Han er oppe mod blandt andre Greg Gibson, der har snittet over et point på stribe, men stadig kunne have et gear ekstra. Viser Gibson det i aften?

SKADER/KARANTÆNER: SønderjyskE har haft Steffen Frank ude længe og det samme gælder Magnus Leth. Patrick Dwyer udgik for en uge siden mod Odense, mens Frederikshavns Joachim Linnet udgik af søndagens kamp mod Herlev.

DET FORVENTER VI: Aggressivt, offensivt SønderjyskE-hold mod et gæstehold, der vil afvente og slå kontra. Første mål kommer til at definere kampen.