FØR KAMPEN: SønderjyskE-Aalborg

#7 Kirill Kabanov - Aalborg Pirates - #6 Karl Beckman - Herlev Eagles

KAMPEN KORT: Herligt tv-brag i aften fra SE Arena, hvor SønderjyskE tager imod Aalborg. Nordjyderne har hidtil haft styr over de indbyrdes opgør, og det skal blive spændende at se, om et revitaliseret sønderjysk hold kan ride videre på bølgen efter 3-2 over Esbjerg i nytårskampen.

– Kigger vi udelukkende på stillingen,  må de jo være favoritter, men vi kommer altså også med en god sejr over Esbjerg i vores sidste kamp, og med det hold vi har nu, efter de skadede spiller så godt som alle er tilbage, så skal vi på hjemmebane være favorit. Det er de kampe vi skal vinde, hvis vi skal op i tabellen igen, men ingen tvivl om at det bliver en meget tæt kamp, hvor vi skal passe meget på deres offensiv, lyder analysen fra Steffen Frank på sønderjydernes hjemmeside.

Den skadede forward håber at være tilbage for fuld skrue om tre-fire uger, og i aften kan han se et Aalborg-hold, der kommer med lige så stor optimisme som hjemmeholdet efter kæmpesejren på 13-1 over Herlev.

En vild sejr på en billig baggrund mod et Herlev-hold, der slog op i banen.

Omvendt fortsatte Aalborg med at spille 60 minutter og holde det tempo, som Brandon Reid også skal se af sit mandskab i aften, skal det blive til tre point.

DET FORVENTER VI: Intensitet fra minut et og to hold, der kommer til at tackle igennem og bruge alt krudt på nærkampene. SønderjyskE SKAL vinde for at bevare muligheden for at avancere, så hjemmeholdet skal vise desperation mod et Aalborg-hold, der kan spille kynisk og slå kontra.

SKADER/KARANTÆNER: Steffen Frank altså ikke med for SønderjyskE, der formentlig også mangler Magnus Leth Nielsen i defensiven. Hos Aalborg var  Tobias Ladehoff, Bjarke Møller, Oliver Anker Christensen og Victor Panelin Borg ude mod Herlev. Peter Quennevilles papirer ventes der stadig på. Måske i aften er han klar?

NØGLESPILLERE: Kirill Kabanov strålede for Pirates i 13-1-sejren og ligner virkelig en mand at regne med for nordjyderne. Hos SønderjyskE er det efterhånden lidt tid siden, Patrick Dwyer er stukket ud fra mængden. Spiller han en storkamp i aften?