FØR KAMPEN: Rungsted-Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Klassisk traditionsbrag og nytårsfest i Rødovre, hvor rivalerne fra Rungsted kommer på besøg.

De tre tidligere opgør mellem de gamle ærkefjender har været svært underholdende, så hvorfor ikke også i aften i arenaen?

Her MÅ tilskuertallet kunne svinge sig op på den gode side af 1700-1800 mennesker til en sådan kamp, der lige nu definerer styrkeforholdet mellem de to bedste sjællandske hold i tabellen.

Kun to point skiller de to hold ad i tabellen lige nu og begge mandskaber arbejder hårdt for en top fire-placering, ligesom de også er tvunget til at kigge nedad, hvor en mulig playin lurer, måske en giftig af slagsen mod et andet af de to sjællandske hold i bunden, der i givet fald vil have alt at vinde.

Så langt kigger vi ikke i aften, hvor Rungsted kommer fra en lidt skuffende indsats til Bitcoin-festen mod Esbjerg, der kostede et fortjent 1-2-nederlag.

Samme dag smed Rødovre en 3-2-føring og et godt comeback mod Aalborg, der blev vekslet til et nederlag.

To sultne mandskaber derfor på plads i aften.

NØGLESPILLERNE: Kevin Montgomery indtager en markant plads på blå linje hos Rødovre. Senest med scoring mod Aalborg i powerplay, som i øvrigt gav afkast i tre scoringer for Rødovre senest mod Aalborg. Rungsteds Robin Bergman var tilbage mod Esbjerg og kan være længere oppe i omdrejninger i aften.

SKADER/KARANTÆNER: Rungsteds skadesliste lysner. Pt. er Mikael T. Christensen ude, mens Nikolaj Krag-Christensen er i USA med U20’erne. Joachim Holten Møller, Marco Illemann og Alexander B. Jensen var ligeledes ude mod Gentofte, så træner Johansson skal stadig stille lidt om og brugte for eksempel Marcus Nielsen som back senest. Rødovre har to målmænd på skadeslisten og Philip Schultz og Rasmus Heine til U20-VM. Mads Eller fik et smæld onsdag, der måske koster kampen i dag, og Steffen Klarskov (lyske) og Jonas Sass (brud på hånden) er stadig ude.

DET FORVENTER VI: Fraværslisterne er nogenlunde lige lange, så mon ikke det betyder en helt lige kamp mellem de to rivaler i aften? Vi gætter på, at det også bliver underholdende. Hidtil har de tre indbyrdes opgør budt på over otte mål i snit.