FØR KAMPEN: Rungsted-Hvidovre

Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Hvidovre skal snart til at have point på kontoen, hvis jagten på Herlev for alvor skal sættes ind i grundspillets slutfase. 

Hvidovre har seks point op til rivalerne, men reelt syv, eftersom Herlev altså også er bedst indbyrdes. 

Derfor får Rungsted stensikkert et Hvidovre-mandskab på besøg i eftermiddag, der kæmper for “Gud, konge og fædreland”. Sådan bør det i hvert fald være. Det er kun fjerde gang, de to mandskaber tørner sammen i sæsonen, og senest blev det faktisk helt tæt og i overtid – og med bonuspoint til Rungsted, der samlet har otte af ni point mod Hvidovre i sæsonen.

Rungsted leverede i perioder fornuftigt mod Aalborg i fredag aftens tv-kamp, hvor udvisningerne kom til at koste de to afgørende powerplay-mål i anden periode, mens Hvidovre kommer fra en tirsdagskamp, hvor topholdet Herning faktisk blev presset til det sidste. Her var Hvidovre også tæt på et vitalt point.

DET FORVENTER VI: Rungsted er stærkere på papiret og har efterhånden mulighed for at spille med fire fulde kæder. Alt kommer an på Hvidovres disciplin, motivation og vilje til fighte. Er den maksimal, kan vi sagtens få en tæt kamp i dag.

NØGLESPILLERNE: Hvidovres stjerneback Victor Björkung skal ramme en af sine store dage i dag mod et Rungsted-hold, hvor Robin Bergman kan blive en giftig mand med sin store speed i skøjterne.