FØR KAMPEN: Rungsted-Herning

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Yderst interessant affære i Saxo Bank Arena, hvor Rungsted – for øjeblikket meget sejrsvant – møder topholdet fra Herning. Det nordsjællandske mandskab har på en eller anden måde fået trukket det bedste ud af holdet trods en hård skadesperiode.

Det beror på, at Morten Green, Mattias Persson og Jake Hansen har fået godt gang i førstekæden, mens Agust Karlsson virkelig har vist sig som en solid forstærkning, der fylder meget på det rette tidspunkt. Ærgerligt for Rungsted, at han skal tilbage til Helsingborg ved nytår.

Senest de to hold mødtes vandt Herning stensikkert 7-1, og det var midt i Rungsteds værste krise under sæsonen.

Så nemt går det næppe i aften for midtjyderne, der dog må betegnes som favorit efter den sprudlende 7-3’er over Odense fredag.

Her fik Herning endelig gang i sin angrebsmaskine igen, og spørgsmålet er, om Rungsteds defensiv kan stoppe midtjyderne i aften. Rungsted-backerne har godt også leveret godt og solidt på det seneste og er også en årsag til holdets succes på det seneste.

NØGLESPILLERNE: Anders Poulsen spillede solidt fredag aften mod Odense, og skal forsøge at fortsætte sin opadgående formkurve. Hos Rungsted skal målmandsspillet være i top – uanset, hvem der får buret i aften.

DET FORVENTER VI: Et åbent slag med to offensivt indstillede mandskaber. Det kan sagtens ende med masser af mål i begge ender og en underholdende ishockeykamp, hvis trænerne giver los.

SKADER/KARANTÆNER: Rungsted har på det seneste været uden Mikael T. Christensen, Alexander Jensen, Robin Bergman, Marcus Nielsen, Marco Illemann, Joachim Holten Møller og Marcus Olsson. Herning uden Oliver Gatz, Daniel K. Nielsen, Bjørn Uldall og de to unge backs Lasse Duga og Andreas Pade. Jacob Jessen er til U20-VM sammen med Daniel Nielsen og Nikolaj Krag (Rungsted). Kristoffer Søgaard og Mathias Mølgaard heller ikke vendt tilbage. Masser af huller på de to hold, altså.