FØR KAMPEN: Rungsted-Gentofte

Foto: Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT: Hvad er op og ned i Gentofte? Rygterne svirrer i hockeyverdenen, men lad os i denne omgang antage, at kampen i aften spilles med det sædvanlige Gentofte-mandskab. 

Og det er et hold, der i den grad har haft tjek på Rungsted i indeværende sæson. Gentofte vandt de tre første indbyrdes møder og klarede uafgjort i ordinær spilletid i den fjerde kamp, så Rungsted har svært ved at få trykket sig igennem den tunge Stars-defensiv. 

Rungsted spillede en glimrende kamp i tirsdags trods nederlaget mod Herning, og kan komme med tempo og optimisme ind til Slaget om Strandvejen. Rungsted synes dog lige nu at mangle det sidste stykke for at være et helt solidt mandskab, og lige præcis de tre-fire spillere, der er ude for øjeblikket, kunne give den ekstra bredde og tyngde, som Peter Johansson mangler lige nu.

Desværre for Rungsted, så arbejder både Mikael T. Christensen og Joachim Holten Møller stadig på at blive klar, mens vi ikke har nogen aktuel status på Mattias Persson og Nikolaj Krag-Christensen.

Om Gentofte kan man under alle omstændigheder sige, at den sidste tids virak må have påvirket spillerne på et eller andet niveau. Det kan ikke være et mandskab, der er helt renset i hjernerne, der stiller op i aften efter en uge, hvor spillerne både har været købt og solgt. Men er det nok til at vælte det altid solide koncept, som Arvidsen og co. altid leverer uanset opstilling?

DET FORVENTER VI: At Rungsted kommer med højt tempo fra start og forsøger at angribe et Gentofte-hold, der kan være rystet mentalt. Kommer Stars først ind i kampen, har vi den klassiske kamp mellem Rungsted, der forsøger at komme ind på Seppänen, og et gæstehold, der satser på omstillinger og powerplay.

NØGLESPILLERNE: Jake Hansen har været aggressiv og pågående på det seneste og kan blive en vigtig aktør for Rungsted i den sidste del af sæsonen. Amerikaneren er altid arbejdsivrig, så det er en fornøjelse. Hos Gentofte har Marko Virtala ganske enkelt været manden i denne sæson. 40 point i 39 kampe er superstærkt på det minimalistiske Stars-mandskab.

SKADER/KARANTÆNER: Teemu Virtala, Mikkel Svensson, langtidsskadede Christian Foss og Jeff Terminesi er ude hos Stars, mens Rungsted i Herning satte Christoffer Lindhøj frem i angrebet i fraværet af Mikael T. Christensen, Emil Oliver Christensen, Nikolaj Krag-Christensen, Mattias Persson og Alexander Jensen. Også Joachim Holten Møller altså ude for Rungsted, der er hårdt ramt pt.