FØR KAMPEN: Rungsted-Frederikshavn

KAMPEN KORT: Det er den tid på sæsonen, hvor vi for alvor begynder at kigge på tabellen, og det gælder naturligvis også for Rungsted og Frederikshavn. 

Rungsted har alt at spille for både opad og nedad i tabellen, for med en stærk slutspurt, så kan nordsjællænderne altså hente en placering i top seks og dermed undgå de nervepirrende play in-kampe mod Herlev.

Omvendt bliver Rungsted altså også bidt bagfra af et Gentofte-mandskab, der formentlig gerne vil bytte et SønderjyskE-hold med nye trænervitaminer med en dyst mod Herlev i stedet.

Så det er en vigtig match for Rungsted, der har fået Joachim Holten Møller tilbage i forsvaret, som dermed er komplet. Nu mangler “kun” Alexander B. Jensen (færdig for sæsonen), Mikael T. Christensen og Mattias Persson ude for aftenens hjemmehold, der med en god del indkøb i løbet af sæsonen alligevel kan stille med fuldt holdkort.

Gæsterne fra Frederikshavn kommer med en svingende form. Det gik op og ned før pausen, og stik imod normalen var Frederikshavn før landsholdspausen stærke ude, men dårlige hjemme. 

– Vi er kede af, at vi har tabt 12 hjemmekampe. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og det skal blive bedre. Jeg har ikke noget sikkert bud på hvorfor, vi har haft det svært hjemme, men jeg synes ikke, det har sat sig i holdet. Vi kan godt mærke et pres fra tilskuerne, men det er kun naturligt, at vores fans ikke er tilfredse. Men det er ikke sådan, at vi er bange for at spille hjemme, siger White Hawks-kaptajn Rasmus Søndergaard til Nordjyske. 

I aften kan han trygt gå i kamp. Det er altså i Bitcoin Arena, det sker.

NØGLESPILLERNE: Nikolaj Krag-Christensen kan endnu mere, end han hidtil har vist hos Rungsted. Krag-Christensen står med fem point i 12 kampe. Hos Frederikshavn ser man med spænding frem til, hvad den nye finne, Henri Heino, kan vise.

DET FORVENTER VI: Igen to hold, der ikke vil smide hverken placering eller prestige før slutspillet. Det ligner noget helt jævnbyrdigt i Bitcoin Arena i aften.