Før kampen: Rødovre-Odense

KAMPEN KORT: Der er festforestilling i Rødovre i aften, hvor Rødovre Lokal Nyt har inviteret til gratis ishockey og håber på den årlige fuldt hus-aften, når Rødovre møder Odense i en vigtig kamp i et grundspil, hvor tingene efterhånden snerper til.

De to hold ligger helt lige på fjerdepladsen, og dermed er kampen en direkte dyst om en yderst attraktiv placering – og også om at tage vigtige point i forhold til at holde sig i top seks.

En taber i ordinær tid i aften vil for alvor være forfulgt af Rungsted og Esbjerg, og mens Rødovre er kommet fra baghjul og opad, er Odense under pres den anden vej efter at have været i top fire og den lune ende af tabellen i det meste af sæsonen.

Fynboerne trænger til en sejr efter tre nederlag på stribe i Metal Ligaen.

– Vi har haft det svært mod Rødovre, som er et skøjtestærkt hold. De er gode til at holde os væk fra chancer, da de holder os på ydersiden i vores angrebszone. Så vi skal arbejde på at få pucken ind foran mål, siger Mads True, Odenses assisterende træner, til Fyens Stiftstidende. 

– Vi fik for mange udvisninger både mod Aalborg i fredags og mod Gentofte. Det er mange af de samme spillere, vi bruger i boxplay og powerplay. Hvis de skal bruge mange kræfter på boxplay, har de ikke så meget overskud til powerplay, tilføjer Mads True.

Han kunne glæde sig over, at den nye mand, Ned Lukacevic, kom på scoringstavlen mod Gentofte i søndags, men ellers var det ikke nogen fest for fynboerne, der skal til at finde et drive igen, hvis ikke grundspillets afslutning skal blive en gyser for Bulldogs.

NØGLESPILLERNE: Jonas Sass hyldes før kampen for 200 matcher i Rødovre-trøjen. Bliver det en stor jubilæumsaften for Sass? Hos Odense har anfører Jacob Johnston spillet en fornuftig rolle på det seneste og går hårdere med i offensiven end tidligere på sæsonen.

DET FORVENTER VI: Odense kommer under tryk i Rødovre, hvor et stort publikum kommer til at bære hjemmeholdet frem. Rødovre favorit i slutspilsatmosfære i arenaen. 

SKADER/KARANTÆNER: Rødovre har Rasmus Astrup ude for sæsonen, mens Patrick Flügge formentlig også er ude. Mads True forventer, at Odense stiller med fuldt hold i aften, siger han til Fyens Stiftstidende.