FØR KAMPEN: Rødovre-Hvidovre

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Herligt lokaldrama i Rødovre i aften, hvor hjemmeholdet tager imod Hvidovre i en kamp, hvor gæsterne håber på at skabe en overraskelse mod de mægtige tyre, der vandt det første opgør temmelig klart.

Det ganske velkørende Mighty Bulls-mandskab vandt to af tre kampe i sidste uge og spillede også godt trods 0-1-nederlaget søndag i Frederikshavn.

Omvendt kommer Hvidovre fra en 3-2-sejr i Gentofte senest og med friske ben efter en god og solid kamppause, så begge hold har gode forudsætninger for at kunne levere varen over for et forhåbentlig stort publikum i Rødovre Skøjte Arena.

NØGLESPILLERE: Spændende svensk målmandsduel mellem Emil Jidskog (Rødovre) og Niklas Lundström (Hvidovre). Begge har været velkørende på det seneste og leverede store kampe i sidste uge. Jidskog så skarp, at han fik plads på ugens hold på Faceoff.dk.

DET FORVENTER VI: At Rødovre tager teten fra start og sætter Hvidovre under pres fra start. Desto længere Hvidovre kan hænge med i hjemmeholdets tempo og holde Rødovre i snor, desto større bliver chancen for, at Fighters kan skabe endnu et godt resultat mod en sjællandsk rival.

SKADER/KARANTÆNER: Rasmus Heine og Steffen Klarskov var ikke med Rødovre i Frederikshavn i søndags, mens Hvidovre kan glæde sig over, at Christian Vaagensø formentlig spiller i aften igen efter fire spilledages karantæne.