FØR KAMPEN: Rødovre-Gentofte

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Det er måske ikke en sensation, men i hvert fald en overraskelse af de mere solide, hvis Rødovre sikrer sig tredjepladsen i grundspillet i denne sæson. Den overraskelse kan blive fuldbyrdet i aften, hvis Mighty Bulls vinder lokalderbyet mod Gentofte. 

Uanset hvad har træner Bogren leveret et solidt grundspil med sine spillere, og lige nu vil det selvfølgelig være en skuffelse, hvis Rødovre mister hjemmebanen i de kommende kvartfinaler.

– Vi står nu selv og kan afgøre det, det er selvfølgelig lidt sjovere i stedet for, at vi skal holde øje med nogle resultater.  Nu ved vi, at vi selv kan afgøre det, så kan vi gå ud og spille frit og spille vores spil. Vi kan ikke skyde skylden på andre, hvis vi ikke selv kan få lukket. Det er dejligt, at vi selv kan afgøre det og få en god position til kvartfinalerne, sagde Rødovres Steffen Klarskov efter kampen mod Herning søndag, som Mighty Bulls vandt med 3-1 over grundspillets tophold. 

Rødovre kommer ind til aftenens kamp med tre sejre på stribe efter landsholdspausen og en sejr i aften vil altså betyde et solidt momentum før den uges pause og lidt til, der nu følger før kvartfinalerne.

Gentofte skal i kamp allerede igen fredag i Vojens, og derfor vil Karsten Arvidsens tilgang til kampen formentlig være lidt forsigtig. Hovedformålet er at undgå skader og komme med friske ben ud af Rødovre.

DET FORVENTER VI: Derfor giver vi også en klar favoritværdighed til Rødovre, der må have fordel alene på grund af motivationen. Så tippet må være en Rødovre-sejr på et mål eller to, så begge hold kommer ærefuldt ud af kampen og Gentofte kommer ud uden skader og problemer før fredag.

SKADER/KARANTÆNER: Rødovre uden Patrick Flügge og Kevin Montgomery i søndags mod Herning. Rasmus Astrup er færdig for sæsonen, mens Matthias Asperup kæmper for at blive klar til slutspillet. Hos Gentofte er der frit valg på alle hylder for Karsten Arvidsen, der går ind til play in med fire solide angrebskæder. 

NØGLESPILLERNE: Teemu Virtala har fået arbejdet sig stærkt tilbage hos Gentofte, og han synes helt klar til sæsonens afgørende fase. Hos Rødovre har Morten Andreasen virkelig toppet på det seneste og aspirerer til at være en af de bedste danskere i Metal Ligaen lige nu.