FØR KAMPEN: Rødovre-Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Rødovre spillede en fornuftig kamp i Vojens tirsdag og mistede ikke momentum i forhold til selvtillid og tempo. Et 2-3-nederlag var til at leve med.

I aften gælder det en uhyre vigtig match i Rødovre Skøjte Arena, hvor Frederikshavn kommer på besøg. Rødovre kan med en sejr virkelig åbne kampen om tredjepladsen i grundspillet, som et frederikshavnerhold i spillemæssig krise sidder på for øjeblikket.

Ishockeyfolket i Nordjylland er ikke for tilfreds for øjeblikket i en sæson, hvor Frederikshavn har tabt hele 12 kampe på hjemmebane. Det er ikke hverdagskost.

Til gengæld er White Hawks Metal Ligaens tredjebedste udehold, og har det måske bedst med at afvente og slå kontra, og har vundet begge kampe i Rødovre i denne sæson – og ni af de ti seneste kampe mod Rødovre i de seneste sæsoner. 

DET FORVENTER VI: Et Rødovre-hold, der vil forsøge at sætte tempo fra start og fyre et hav af skud på mål mod den frederikshavnermålmand, der får chancen i aften.

NØGLESPILLERNE: Netop målmandsduellen bliver uhyre vigtig i aften. Gasper Kroselj er fløjet til Sydkorea og OL og overlod posten til William Rørth i Vojens. Unge Rørth gjorde det, men træner Bogren har altså også muligheden for at bringe Jon Lee-Olsen. Hos Frederikshavn er det svært at vurdere, om Thomas Lillie eller Christian Larsen har pladsen som førstemand. Larsen synes at have et lille forspring pt. 

SKADER/KARANTÆNER: Rødovre var uden Patrick Flügge, Rasmus Astrup og Mads Eller i Vojens i tirsdags, mens Frederikshavn nu altså må undvære Gorm Topholt og Joachim Linnet, der begge udgik fra kampen mod Odense tirsdag.