FØR KAMPEN: Esbjerg-Rødovre

Foto: Ian Nielsen

KAMPEN KORT: TV2-kamp i Granly Hockey Arena i aften, hvor Rødovre kommer på besøg. 

Vi har en direkte skøn duel i kampen om tredje- og ikke mindst fjerdepladsen, og det kunne godt ligne en slutspilskvartfinale også – eller i hvert fald en forsmag.

Rødovre kom ud til derbyet mod Herlev med en glimrende indstilling, men havde besvær med naboerne. I Gasper Kroseljs fravær var Stefan Ridderwall på mål og svenskeren gjorde det ganske godt.

En anden svensker, Henrik Eriksson, er formentlig også kommet så meget gennem systemet, at han er ved at være klar. Spændende at se den nye svensker og hvor stærk han er i forhold til Metal Ligaen. Eriksson spillede det meste af en sæson i Mora i Allsvenskan i fjor.

Begge hold har 79 point for 47 kampe, og foran ligger Frederikshavn med 80 point. Så alt er på spil, og Esbjerg kommer med 21 point i de seneste 10 kampe, hvor Rødovre har stået for 19. Så også god form og dermed også garanti for god hockey på tv i aften.

SKADER/KARANTÆNER: Esbjerg havde ikke problemer på skadesfronten før landsholdspausen, mens Rødovre manglede en god del folk i tirsdags. Rasmus Heine og Patrick Flügge var ikke med i backlinjen, mens Rødovre manglede Matthias Asperup og Mads Eller fremme på banen. Rasmus Astrup også ude for resten af sæsonen. Spørgsmålet er, om Gasper Kroselj er nået at flyve ind fra OL i Sydkorea. 

NØGLESPILLERNE: Esbjergs Adam Miller kom fremragende ind på holdet før pausen, mens Rødovre i tirsdags havde Morten Andreasen i hopla med to scoringer. Han er i god form for øjeblikket.

DET FORVENTER VI: De to hold har spillet tætte kampe hele vejen gennem sæsonen, Rødovre har ni point af 12 mulige. Det bliver marginalerne og målmandsspillet, der kommer til at afgøre.