FØR KAMPEN: Odense-SønderjyskE

Foto - Bluelinemedia.dk

KAMPEN KORT; Spændende perspektiver i lokalopgøret i aften. Kan SønderjyskE fortsætte det gode, defensive spil og fremgangen under træner Chris Straube, og kan Odense Bulldogs få vendt den negative trend, som
klubben var i umiddelbart inden pausen – og som kan koste den direkte kvalifikation til kvarten?

I de perspektiver bliver det et opgør med dimensioner af slutspil i aften på Fyn, hvor der er debut til den nye finske målmand hos fynboerne, Hannu Toivonen.

Den rutinerede finner kommer med et af de flotteste målmænds-cv nogensinde i Danmark, men omvendt slog han altså ikke til i Graz tidligere på sæsonen, hvor han blev erstattet. I Odense har han hidtil gjort et godt indtryk.

– Han er en rigtig professionel fyr, der er let omgængelig og ved, hvad der skal til. Han er i form og passer på sin krop. Han er en stor målmand, der fylder godt i målet og er hurtig med gode reflekser, siger Odenses assistenttræner Mads True til Fyens Stiftstidende.

Hos SønderjyskE har Magnus Leth Nielsen meldt sig klar igen, og mon ikke også Thomas Spelling kan være på vej tilbage og ind for at forstærke sønderjyderne?

– Jeg føler, at drengene har fået et selvtillidsløft med de kampe, vi spillede inden pausen, og jeg synes, man kan se det til træning også. Vi træner med høj intensitet og med høj kvalitet, samtidig med at vi ikke virker så anspændt, vi er lidt mere afslappede, hvilket giver bedre træninger, siger Greg Gibson til SønderjyskE’s hjemmeside. 

NØGLESPILLERNE: Patrick Dwyer skal op og finde sit supergear fra sin første periode i Vojens og omegn, så kan han blive en uhørt vigtig mand for sønderjyderne i den sidste del af sæsonen. Hos Odense er Dale Mitchell nøglen til en god sæsonafslutning. Kan han bringe holdkammeraterne den rette og positive energi, er det muligt, at Bulldogs får vendt den negative trend fra før breaket.

DET FORVENTER VI: Knaldhårdt, tæt og intensivt i 60 minutter. Ingen af holdene har råd til at komme ind i en dårlig stime her før playin og slutspillet. Odense endda tvunget til point for at holde top seks.