FØR KAMPEN: Odense-Rungsted

KAMPEN KORT: Vel nok sidste chance for Rungsted for at hænge fast i kampen om sjettepladsen. Et nederlag bringer Rungsted fem til otte point bagved sjettepladsen med fem kampe tilbage, og det synes at være for vanskeligt for et ustabilt nordsjællandsk mandskab.

Så det er “do or die” for Rungsted i aften, og gæsterne må komme med selvtillid efter de seneste kampe mod Odense. 

Det blev 5-0 hjemme i seneste Metal Liga-kamp og senest 7-0 i semifinalen i Metal Final4. Kan Morten Green og co. gentage festen – også på Fyn?

Odense fik selvtillid efter 7-3 i Frederikshavn, men i dag har der også været vældigt drama omkring Robin Rahm. Har det betydet usikkerhed i truppen?

– Vi har fået en frisk start efter sejren i Frederikshavn, hvor vi gjorde det, som vi også skal gøre mod Rungsted. Vi skal arbejde hårdt og spille smart, siger Martin Larsen til Fyens Stiftstidende. 

– Frederikshavn og Rungsted er hold, der har habile offensive kvaliteter, og der handler det om at få pucken ud af egen zone og få lagt pucken dybt op i deres zone, så man kan få noget luft. De bliver frustrerede, hvis det ikke lykkes for dem, og så skal vi sørge for at score på vores chancer, tilføjer han. 

NØGLESPILLERNE: Morten Jensen har netop forlænget med Rungsted og fremstår som en offensiv backfaktor, der kan vokse hos Rungsted. Odense fik for alvor store Ned Lukacevic i gang i Frederikshavn. Han leverede et mål og to assister. 

SKADER/KARANTÆNER: Jamie Lewis senest ude med skade, mens Rasmus Knudsen og Jakob Wittendorf spillede 1. division i weekenden. Rungsted har stadig en skadesliste, der tæller Joachim Holten, Alexander Jensen, Mikael T. Christensen og Emil Oliver Christensen. 

DET FORVENTER VI: Et Odense-hold, der nu skal skabe kampen og det vil holdet måske helst ikke. Så det bliver en kamp om midtzonen og om at undgå fejl