FØR KAMPEN: Odense-Gentofte

Vojens Efterskole
Foto - Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

KAMPEN KORT: Odense Bulldogs går efter revanche efter en tam omgang i tirsdag, hvor ingen kunne være tilfredse med nederlaget mod Aalborg. En halvtam omgang af fynboerne, hvilket kaptajn Jacob Johnston også erkender over for Bulldogs.dk.

– Aalborg spillede godt, men vi spillede heller ikke super godt. Så det var lidt en blanding af det hele. Men der var ingen tvivl om, at vi sagtens kan matche dem, og vi skulle klart have haft et bedre resultat, siger han.

– Vi skal bruge tiden på at lære de nye systemer bedre at kende, og samtidig være sikre på, at alle forstår hinanden. Hvis vi kan få styr på det, så skal det nok gå godt mod Gentofte, tilføjer kaptajnen.

Den nye træner Mikael Gath har ikke lagt skjul på, at han indarbejder nye ting hos Bulldogs, og det skal blive spændende at se, hvor langt træneren er nået i aften, hvor han bliver præsenteret for sit nye publikum for første gang.

Gentofte spillede en fremragende kamp mod Rungsted tirsdag aften, hvor Stars’ special teams fungerede perfekt. Tre mål i powerplay, et mål i undertal. Odense ved, at de ikke skal i boksen i aften.

DET FORVENTER VI: En gentagelse af mønstret fra sidste sæsons semifinaler, hvor Odense skal kæmpe for at bryde gennem farlige Gentoftes midtzone. Stars slår kontra og forsøger at vinde på den måde. Vigtigt i forhold til Final Four-muligheden, hvor begge hold fremdeles er i spil.

NØGLESPILLERNE: Det kreative element skal bruges hos Odense i aften, og det kan måske komme fra Anthony Camara, der med sine evner til at snyde en enkelt mand, kan være den, der bryder Gentofte-defensiven op. Hos Gentofte var Teemu Virtala stærk i fredags mod Rungsted. Ham skal fynboerne stoppe. Også goddag til tidligere hjemmebane til Rasmus Lyø for første gang i karrieren.

SKADER/KARANTÆNER: Odense stillede senest uden Asger Petersen, mens Gentofte i de seneste to kampe har stillet uden Jeff Terminesi.