FØR KAMPEN: Odense-Gentofte

Foto: iShoot.dk

KAMPEN KORT: Odense Bulldogs begynder stille og roligt at forberede sig til Final4 i Herning i den kommende weekend, og mon ikke der arbejdes stenhårdt på en afløser for Anthony Camara? Spændende, om Bulldogs finder den rette mand, der meget vel kunne hoppe ud af det netværk, som træner Mikael Gath har oppe i Sverige.

En svensk forward vil kunne hoppe ind uden de 30 dage, det normalt koster en nordamerikaner at blive klar.

Alt det er spekulation og hypoteser. I aften spiller Bulldogs mod Gentofte, og fynboerne har været lidt skuffende spillemæssigt på det seneste. 3-2-sejren mod Herlev var med hiv og sving, og det samme gjaldt det ene point i Vojens tirsdag aften, der blev sikret kort før tid.

Omvendt kan man så sige, at Bulldogs på fornem fik det maksimale ud af to “ikke så gode” kampe.

Gentofte fik stoppet en forrygende stime af sejre mod et stædigt Herning-hold, der fik vendt 0-2 til 3-2 i Kvik Hockey Arena tirsdag aften. Defensiven holdt i et par perioder mod Gentofte, men uanset hvad, har Karsten Arvidsens tropper i den grad haft fat i egen zone på det seneste.

DET FORVENTER VI: Spørgsmålet bliver så, om Odenses offensiv kan få dirket Gentofte op. Kreativitet kræves. Og fynboerne skal holde sig fra boksen, for Stars-powerplayet er ikke alt for nemt at danse med for øjeblikket.

NØGLESPILLERNE: Vi har en forrygende duel i buret mellem Metal Ligaens måske to bedste: Robin Rahm har reddet point for Odense på det seneste, og Teemu Seppänen har i den grad også fundet formen foran sit stramme forsvar.

SKADER/KARANTÆNER: Mikkel Svensson har været ude på det seneste for Gentofte, mens Teemu Virtala og Jeff Terminesi er langtidsskadet. Odense har ikke haft Rasmus Knudsen med længe, og spillede i Vojens for nylig med seks backer og Christian Larsen tilbage fra U20-VM sammen med Nicolai Eriksen i et ungt og spændende tredje backpar.