FØR KAMPEN: Odense-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Esbjerg har fået point med hjem fra de seneste otte kampe og var også tæt på at snuppe alle tre pinde senest hjemme mod Rødovre. 22 skud i tredje periode sagde alt om en tung vestjysk offensiv, men også mangel på effektivitet, da det gjaldt.

Søndag i Aalborg var Energy igen ude i overtid efter en yderst tæt affære. Igen tabte Esbjerg kampen om bonuspointet.

Men Energy lukker ikke mange mål ind for øjeblikket, og det er første forudsætning for den succes, der gør, at Esbjerg nu kan kalde sig fuldgyldigt medlem af den klub, der spiller om top fire-placeringerne.

– Begge hold vil tilbage på vindersporet.  Vi skal være velforberedte, for det er et stærkt mandskab. Odense mødte lørdag et Hvidovre-hold, som havde haft fri fredag aften, og det blev en lige kamp. Jeg er sikker på, at
der blev ”gået til stålet” fra start til slut, siger Esbjerg-træner Mark Pederson i klubbens kampoptakt.

Hvidovre bør have ros for deres indsats, og vi skal være klar til en kamp, som på mange måder let kan komme til at minde om Odenses kamp mod Hvidovre. Det kan igen ende i overtid, men vi skal være klar fra start, lyder det.

Odense havde en tung weekend med kun et point i kampene mod Herning og Hvidovre og lørdag havde Bulldogs store problemer med at dirke et stærkt gæsteforsvar op. Måske på grund af lidt træthed efter to kampe på kort tid?

SKADER/KARANTÆNER: Esbjerg har Andreas Grundtvig og Christian Wejse med i Canada, hvor også Odenses Asger Petersen og Christian Larsen befinder sig. Odense desuden uden Nicolai Eriksen og Rasmus Knudsen, mens Søren Nielsen også må være yderst tvivlsom, eftersom han fik en puck i hovedet og udgik i smerte mod Hvidovre.

NØGLESPILLERNE: Jamie Lewis har gjort det glimrende for Odense på det seneste, og den lille fighter er måske manden, der skal spille mellem Mitchell og Camara i aften? Esbjerg satte to mål i powerplay i Aalborg med Colin Vock involveret i begge.

DET FORVENTER VI: Hvis Søren Nielsen er ude, er Odense næsten for første gang i sæsonen – set bort fra Camaras karantæne tidligt på sæsonen – uden en af de absolut bærende spillere. Spændende at se, hvordan Odense løser den opgave mod et Esbjerg-hold, der bare vil kværne på og spiller solidt.