Før kampen – Metal Ligaen: Odense vil undgå udfald i aften

(Optakt: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs) Da Rødovre og Odense senest mødtes, blev fynboerne mere eller mindre taget på sengen i første periode, hvor Mighty Bulls scorede fire gange og dermed leverede sæsonens hidtil mest effektive angreb på Odenses ellers solide defensiv.

Problemet i den kamp var, at vi havde et udfald på 10 minutter, hvor Rødovre scorede fire mål. I for eksempel tredje periode var det spil til et mål – Rødovres. Det var en kamp, hvor holdet viste stort mentalt overskud, siger Odense-træner Mads True i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

– Rødovre er et hold med gode skøjteløbere, der for manges vedkommende har spillet sammen siden ungdomsårene. Men vi kan matche dem. Vi har talt meget om at undgå udfald af den slags, vi havde i første kamp, tilføjer han.

Siden den kamp har Rødovre tabt to gange til Gentofte, men der var dog fremgang at spore i det seneste nederlag i overtid, mente Rødovre-kaptajn Jannik Karvinen efter kampen.

– Vi har ikke fået det optimale ud af vores spil. Specielt sidste fredag hjemme mod Gentofte var et absolut nulpunkt i vores spil. Selvom vi taber i overtiden i dag, var det et skridt i den rigtige retning, lød det fra Karvinen til Rødovre Lokal Nyt.

Samtaleemnet i dansk ishockey i går var Jesper Duus nyansættelse som sportschef i DIU. I resten af sæsonen er han således i en delerolle mellem unionen og Mighty Bulls og mon ikke det faktum, at den sag er faldet på plads, giver Jesper Duus den rette to til at arbejde videre i Metal Ligaen?

Hold øje med: Netop Jannik Karvinen plejer faktisk at spille gode kampe mod Odense, og hans gode “indbrud” i Odense-zonen kan måske skabe den nødvendige ravage i en Bulldogs-defensiv, der er anført af Michael Eskesen, der har den bedste plus/minus i ligaen og kun har ladet et enkelt mål gå ind, mens han har været i spil i lige mange folk på banen.

Skader/karantæner: Odense stiller igen med fuldt hold, mens Rødovre igen er oppe på seks backer. Mads Carlsen og Kevin Montgomery savnes for øjeblikket.