Før kampen – Metal Liga: Klarer Odenses defensiv det stærke Rungsted-angreb?

(Optakt: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital) Spændende match i aften, hvor Odenses solide defensiv kommer under pres af gæsternes sprudlende offensiv, der flere gange i løbet af sæsonen har været flyvende med store profiler som Connolly, Brunnström og Green i hovedroller.

Men fynboerne føler sig rustet til at tage imod Rungsted efter tirsdagens solide kamp mod Herning, siger assisterende træner Mads True til Fyens Stiftstidende før kampen.

– Det ser godt ud. Vi har spillet godt defensivt og har haft gode chancer, og nu er vi også begyndt at vinde kampene. Arbejdsindsatsen har været super hele vejen igennem. Men der er stadig mange ting, vi kan arbejde videre med, lyder det fra True.

Blandt andet mangler sidste sæsons ligatopscorer Dale Mitchell lige nøjagtig at ramme buret. Canadieren skyder og skyder, men mangler lige en centimeter eller to, før han finder sidste sæsons målform. Måske i aften, hvor der igen er fest og glade dage med mad i forhallen i Odense Isstadion inden kampen.

Der er næppe tvivl om, at Rungsted og Björn Hellkvist på trænerbænken er ude efter revanche for nederlaget mod Aalborg, som kom en anelse overraskende. Men Rungsted havde trods alt 41 skud i den kamp, men var altså oppe mod en flyvende Quemener i Aalborg-målet.

Skader og karantæner: Da Rungsted senest var på isen i kampen mod Aalborg var det med fuldt hold, mens Odense var uden en muskelskadet Martin Larsen og Simon Grønvaldt (familieforøgelse) tirsdag mod Herning. Begge skulle være tilbage i aften.

Hold øje med: Fabian Brunnström tabte sin NHL-rekord til Auston Matthews i går. Skal det gå ud over Odense? Hos Odense er Tad Galansky i målet en virkelig sikker skanse, der i denne sæson får langt mere hjælp af sine medspillere end i fjor.