Før kampen – Metal Ligaen: Kan Herlev stoppe Romano i aften?

(Optakt: Odense Bulldogs-Herlev Eagles) Det er herligt med disse dobbeltopgør, og slet ikke tosset, når det er over to dage. De to hold får i den grad lov at prøve sig selv af mod hinanden, og der skal nok blive lidt personlige opgør, der skal afgøres og genoptages i aften.

To spørgsmål stiller vi op før kampen i aften:

For det første: Kan Herlev få mere ud af Jordan Knackstedt og Brett Sonne, end det var tilfældet i går? Nu har de trods alt en kamp i benene. Vores udsendte medarbejder i aftes gav følgende bedømmelse af Herlevs to nordamerikanere:

“Knackstedt var ret markant til stede i kampe. Sonne knap så meget. Knackstedt lavede dog en torskedum udvisning da han sparkede en modstanders stav væk i frustration.”

For det andet: Kan Herlev få stoppet Tony Romano, der lige i øjeblikket scorer mål på samlebånd? Den amerikanske goalgetter var efter sigende jaget af flere danske klubber op til sæsonen, og rygterne fortæller også, at han er blandt de dyreste spillere i Metal Ligaen.

Odense har tilsyneladende gjort en fornuftig investering, og for fynboerne gælder det i den grad om at få knækket Herlevs defensiv, som det lykkedes i aftes i kampens sidste halvdel.

Hold øje med: Så det bliver travlt for den Herlev-målmand, der begynder inde i aften. Og hos Odense kan al fokus på Romano og Mitchell – for den vil være til stede – måske give mere plads til de øvrige angrebsformationer.

Skader/karantæner: Bortset fra langtidsskadede Kim Staal havde begge hold samtlige folk til rådighed i aftes. Herlev supplerede op med Sebastian Jarrov, der er kommet ind fra Amager Islanders.