Før kampen – Metal Ligaen: Herlevs Maxwell runder 200 kampe

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

(Optakt: Herlev Eagles-SønderjyskE) En af de Herlev-spillere, der har været trofast trods mange nederlag er Dallas Maxwell, der i en del sæsoner har slidt og slæbt for at holde skuden oven vande – og det mest fra en position i tredje- og fjerdekæden.

Han er søn af den tidligere Frederikshavn- og Rungsted-profil, Randy Maxwell, og hyldes i aften for 200 kampe i Herlev-trøjen før kampen mod SønderjyskE.

Det er endnu en kamp, hvor Herlev igen leder efter den første sejr i ordinær tid i sæsonen. Der et otte skud tilbage i bøssen, og kampen i aften er revanche for nederlaget i sidste uge i Vojens, som faktisk ikke var helt så klart som 2-5-cifrene antydede. Herlev havde sønderjyderne en smule på hælene i løbet af kampen, og træner Dan Ceman ser for øjeblikket forbedringspotentiale over alt. Om defensiven siger han for eksempel følgende til klubbens hjemmeside:

– Vi skal virkelig spille solidt i vores defensiv, og især undgå fejl som giver vore modstandere muligheder på hurtige omstillinger. Det er noget, vi har trænet en del på at forbedre, og det er også gået rimeligt, men der er plads til forbedringer.

– Når det kommer til spil i vores egen zone, så ønsker vi at holde spillet på ydersiden, således at de skud der kommer bliver mindre farlige og dermed er med til at hjælpe vores målmænd, lyder det fra Dan Ceman, der leder efter et topniveau på sit mandskab frem mod slutspillet.

Hold øje med: Herlevs disciplin er – naturligt nok – slidt tynd, for det er hårdt at tabe så mange kampe på stribe. Hos SønderjyskE håber man på, at nordamerikanerne kommer i gang med en større produktion igen. Måske gav søndagens kamp mod Rødovre indikation på, at det går den rette vej igen for Reed og co.