Før kampen – Metal Ligaen: Første del af et vigtigt dobbeltopgør

(Optakt: Rungsted Seier Capital-SønderjyskE) Efter en forrygende start er det med et blevet hverdag i Rungsted igen. Senest med 3-4-nederlaget hos Gentofte i Slaget om Strandvejen for et par dage siden.

Rungsted har blot hentet en enkelt pind i de seneste tre kampe, og det er stensikkert ikke nok for de ambitiøse nordsjællændere, der nu er blevet en del af det meget brede midterfelt.

Er det så godt eller skidt at møde et presset SønderjyskE-hold på nuværende tidspunkt?

I hvert fald så har SønderjyskE-defensiven vist sig frygtelig sårbar i perioder – ikke mindst på hjemmebane. Målene imod i SE Arena i tirsdags mod Herning var til tider resultatet af katastrofalt forsvarsspil. Det skal sønderjyderne undgå mod et Rungsted-hold. der er farligt, hvis det kommer i hopla.

Det er i øvrigt første del af et dobbeltopgør, de to hold mødes igen på tirsdag – og dermed altså virkelig vigtige opgør for begge mandskaber. Seks point i to kampe vil være gyldent på hver sin måde for Rungsted og SønderjyskE.

Hold øje med: Skal vi igen se noget til Rungsted-stjernerne, der er gået lidt i stå efter den forrygende start? Måske Brendan Connolly dukker op behager hjemmepublikummet igen?

Hos SønderjyskE var der et kæmpe drev i holdet i slutfasen, og det er det, Dan Ceman vil se fra start. Og så har Thomas Spelling – helt uvant – endnu ikke scoret i sæsonen. Er det i aften han slår til?

Skader/karantæner: Ingen nye meldinger om Niclas Edman, Tyler Gotto og Rasmus Nielsen hos SønderjyskE. Også unge Casper Mortensen er skadet. Hos Rungsted mangler kun Victor Hansen for øjeblikket i den stærke trup.