Før kampen – Metal Liga: Spændende slag om Strandvejen

Foto: Jan Korsgaard

(Optakt: Gentofte Stars-Rungsted Seier Capital) Det her bliver spændende. Både Gentofte Stars og aftenens gæster fra Rungsted er kommet så godt fra start, at Slaget om Strandvejen part I 2016/17 virkelig tegner til at blive et brag af en kamp.

Først og fremmest ser vi en kamp mellem Gentoftes bundsolide defensiv og Rungsteds sprudlende offensive linje, der har så mange facetter, at hjemmeholdets forsvarslinje virkelig bliver udfordret.

Rungsteds hjemmeside disker op med en fin lille statistik, der beviser, at Nikolaj Rosenthal er godt kørende i indeværende sæson. Han har som den eneste af alle Metal Liga-spillere scoret i samtlige optrædender, han har været med i denne sæson.

– Jeg vidste det faktisk ikke selv, men det er da meget sjovt. Det bliver ikke noget, jeg kommer til at gå op i, når først pucken smides på isen – så gælder det om, at holdet skal vinde, uanset hvem der laver pointene. Men det er da klart, at jeg er glad, når jeg kan give noget til holdet ved at spille stabilt fra kamp til kamp, siger Nikolaj Rosenthal til Rungsteds hjemmeside.

Gentofte leverede en forrygende indsats fredag mod Herning ud fra det kendte koncept, og havde også chancer til mere i søndagens kamp mod Odense. Her ramlede Stars-angriberne ind i en stærkt kørende Tad Galansky, der reddede ærterne for fynboerne.

Skader/karantæner: Gentofte stadig uden Christopher Nielsen og Nicki Kisum i sidste kamp, men er ellers ved at være fuldtallig. Rungsted stillede til kamp i Odense uden Victor Hansen, men havde ellers hele baduljen med til den underholdende kamp.

Hold øje med: Netop Nikolaj Rosenthal er kommet forrygende fra start – måske lidt i skyggen af de udenlandske bombere. En rolle, der kan tænkes at passe Rosenthal glimrende. Hos Gentofte er Andre Pison glimrende kørende i kæden med de finske Virtala-brødre, men mangler lige at få hul på målbylden.