Før kampen – Metal Liga: Revanchetid for Odense?

(Optakt: Odense Bulldogs-Aalborg Pirates) Odense Bulldogs blev tidligt i sæsonen slået ud af Aalborg Pirates i Metal Cup i en meget tæt kamp, og i aften mødes de to hold så i sæsonpremieren. Det blev 3-2 til Pirates i pokalen, og det nederlag satser Odense-kaptajn Michael Eskesen stenhårdt på at revanchere.

Det er en Odense-trup og skader og karantæner, der går ind til sæsonen og der er store forventninger til trioen Tony Romano, Dale Mitchell og Robin Sterner. De tre Bulldogs-imports kan blive noget af en oplevelse for modstandernes forsvar.

Michael Eskesen er inde som ny kaptajn for Odense, og glæder sig til at udfylde den post.

– Det er en rolle, jeg går ydmygt ind til. Det er en ære, og jeg vil gerne gå forrest med et godt eksempel. Jeg går ud fra, at jeg er blevet valgt på baggrund af de gode og dårlige sider, jeg har som menneske og ishockeyspiller, siger Michael Eskesen til Fyens Stiftstidende i dag.

En anden af de etablerede Metal Liga-spillere, der er vendt tilbage til barndomsklubben, er Bjarke Møller, der er en af fire danske Aalborg-centere på det nyetablerede Pirates-hold. Han fortæller i dagens Nordjyske, at vi vil se et Aalborg-mandskab, der gerne vil sidde på spillet.

– Odense vil forsøge at sætte sig i respekt fra start af. Men vi skal derned og tage tre point. Derfor har vi også fokus på os selv og den gameplan, som vi har lagt. Følger vi den, så har vi et rigtig godt udgangspunkt. Vi vil ind og sidde på spillet. Vi må ikke stå tilbage og vente på dem, siger den rutinerede Pirates-spiller.

– Hvis vi tager en sejr, så giver det os noget tro på tingene og på den måde, vi spiller på, ligesom det vil styrke de unge og kulturen heroppe, lyder det fra Bjarke Møller i Nordjyske.

Skader/Karantæner: Odense har fuldt hold med Eskesen tilbage, mens Aalborg i den sidste kamp før turneringsstart havde Daniel Villadsen og Jeppe Jul Korsgaard ude. Det vides ikke, hvorvidt de er tilbage.

Hold øje med: Hold op, hvor man glæder sig til at se Julian Jakobsen tilbage i Metal Liga-regi hos Aalborg – og så bliver det altså uhyre spændende om ombejlede Tony Romano kan tage momentum med til Danmark fra den norske liga, hvor han var en top fem-profil.