Før kampen – Metal Liga: Odense og SønderjyskE har brug for succes

Foto: Jan Korsgaard

(Optakt: Odense Bulldogs-SønderjyskE) Det er to hold med brug for point, der mødes til det efterhånden klassiske lokalopgør i Odense, hvor SønderjyskE kommer på besøg.

Fynboerne skøjtede og arbejdede glimrende tirsdag aften mod Gentofte, men det kneb gevaldigt med at skabe muligheder mod en tæt defensiv.

Kun i glimt fik Dale Mitchell og Tony Romano slidt sig omkring gæsternes mål, og spørgsmålet er, om træner Johansson arbejder med muligheden for at skabe mere offensiv power ved at stille om.

Mål har der ikke været mange af fra Bulldogs i sæsonen hidtil.

Måske er chancen der i aften mod den hårdt ramte SønderjyskE-defensiv, der formåede at holde nogenlunde tæt i Frederikshavn tirsdag aften. 1-2-målet blev indkasseret i en omstilling, så sønderjydernes træner Dan Ceman var trods alt nogenlunde fortrøstningsfuld efter matchen.

Den betegnede han som den bedste, SønderjyskE hidtil havde spillet i sæsonen, hvor det er blevet til tre nederlag af fire mulige.

Offensivt mangler Ceman og SønderjyskE også noget power. Og her kan analysen ikke bunde i skader og manglende personel. De fleste af de nye importspillere har simpelthen bragt for lidt.

To desperate mandskaber. Der er lagt op til en herlig fight på Fyn.

Skader/karantæner: Odense var uden Martin Larsen i hjemmekampen mod Gentofte, mens SønderjyskE spillede kampen i Frederikshavn uden Edman, Gotto og Rasmus Nielsen. Også Casper Mortensen i angrebet sad udenfor i det nordjyske.

Hold øje med: Der mangler mål hos Odense, der også har problemer med at spille sig til chancer på en konstruktiv måde. Hvem træder i karakter? Hos SønderjyskE snuppede Derek Damon opmærksomheden i Frederikshavn, og har vel også været den mest markante import hidtil.