Før kampen – Metal Liga: Mere underholdning mellem Rungsted og Odense?

Foto: Jan Korsgaard

(Optakt: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs) Da de to hold senest tørnede sammen, var det svært underholdende på isstadion i Odense.

Fynboerne vandt kampen 5-4 efter overtid i et rent festfyrværkeri af en ishockeykamp, og de tilskuere, der møder op i aften i Saxo Bank Arena, håber naturligvis på en gentagelse af underholdningen og måske en ny målfest.

– Det bliver en tæt kamp igen. Rungsted kører hårdt på, så vi skal være klar til deres høje tempo, siger Odenses assistenttræner Mads True, der har hele sit mandskab klar til kampen i aften.

Fynboerne satser hårdt på at køre med fire kæder, eftersom Odense spiller tre kampe onsdag, fredag og lørdag og skal i næste weekend ud på en hård europæisk opgave med tre Continental Cup-kampe på tre dage.

Rungsteds hjemmeside noterer sig, at det er den første hjemmekamp nogensinde, der spilles på en onsdag, og tidligere på ugen vurderede træner Björn Hellkvist, at det er en meget vigtig periode, der er i vente.

Det er en sandhed, for en af hans forgængere i Rungsted, Per Holten Møller, har ofte bemærket, at den “mørke tid” i november og et par måneder fremad, er den ultimative test for spillerne. Det er stenhårdt at sidde i bussen i vintertide og kampprogrammet er i den grad komprimeret.

Hvem kommer bedst ind i den periode i aften?

Hold øje med: Odenses førstekæde med Mitchell, Romano og Strandberg scorer stort set alle Odenses mål og point. Rungsted ved, hvad der skal holdes øje med. Hos nordsjællænderne svigtede de “ledende spillere” i høj grad i en dårlig periode frem mod breaket – lige bortset fra den sidste kamp mod Gentofte – men spændende, om Brunnström og co. stepper op i aften.

Skader/karantæner: Odense melder alle mand klar, og der er heller ikke meldinger om skader hos Rungsted, men selvfølgelig altid uvist, om der er sket noget i pausen under træningen.