Før kampen – Metal Liga: Kan Herlev også drille Rungsted?

(Optakt: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital) Kigger man på sæsonen hidtil er der vendt op og ned på den sædvanlige dagsorden, og det var også noget nær en sensation, at Herlev Eagles fredag aften kunne besejre Herning.

Ikke for at forklejne Herlev-spillernes styrke, men uden både Jonas Sander, Christoffer Gath, Brett Sonne og Kim Staal – tre spillere, der normalt ville indgå fast hos Eagles – måtte træner McCallum virkelig trække på de yderste ressourcer i en trup, der i forvejen mangler rutine.

Det gjorde han og spillerne så flot, at det blev til 3-2 efter straffeslag, og i aften har Herlev så muligheden for endnu en kæmpe test, når flyvende Rungsted drejer ind forbi Ørneborgen på jagt efter at holde sig med maksimumpoint.

Rungsted kommer flyvende, for det kører for nordsjællænderne for øjeblikket.

Ikke blot, fordi Justin Bieber pludselig kommer forbi til træning, men fordi Rungsted har slået Herning ud af Metal Cuppen og vandt Slaget om Sjælland med hele 7-1 fredag aften direkte på tv.

De luner sig oppe omkring Saxo Bank Arean for øjeblikket, og det er med god grund.

I aften mod et Herlev-hold, der lige fra begyndelsen af sæsonen har vist en indsats og en form, som virkelig tager kegler. Og Evan Mosher i målet har virkelig været flyvende. I øvrigt ligesom Jeff Lerg hos Rungsted. Undertegnede har en svag fornemmelse af, at Sebastian Feuk måske kunne få chancen hos gæsterne i aften. Lad os se.

Hold øje med: Unge Gustav Green er klatret ind og har fået chancen hos Rungsted. Vokset i fysik, spilstyrke og drøjde. Et spændende talent. Hos Herlev bliver netop førnævnte Evan Mosher presset til det yderste igen. Hans 95.37 procent i redninger er en helt vild statistik – og ligaens bedste for de målmænd, der har optrådt i alle tre kampe.

Skader/karantæner: Kim Staal er definitivt ude hos Herlev, mens det ikke vides herfra, hvorfor Jonas Sander og Christoffer Gath senest sad ude. Også Brett Sonne sidder stadig ude med sin håndskade. Hos gæsterne fra Rungsted var Jon Palmebjörk fraværende i derbyet mod Rødovre.