Før kampen – Metal Liga: Frederikshavn mangler folk

Foto: Jan Korsgaard

(Optakt: Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls) Frederikshavn White Hawks venter på Tyler Mosienko og Jeff Ulmer før kampen i aften mod Rødovre, og det får træner Mario Simioni til at kalde på større bredde i Frederikshavn i det hele taget.

Men der er ikke mange unge spillere at hive op i det nordjyske, hvor Simioni har hentet de ressourcer op, som han mener er klar til at spille Metal Liga.

– Andre klubber i Danmark ville ringe til nogle dygtige U20-spillere, som kunne rykkes op for at hjælpe eliteholdet, men den mulighed har vi ikke i Frederikshavn. Det er et problem, og vi har brug for udvikling i ungdomsafdelingen. Der er nogle meget talentfulde spillere, men de er kun 13 år gamle. Det er et stort hul, siger Mario Simioni i dagens udgave af Nordjyske.

Avisen kan også afsløre, at Simioni og den øvrige ledelse uden held har forsøgt at overtale Christian Chapman til et comeback for at styrke bredden i truppen.

Alligevel går nordjyderne naturligvis efter sejren i aften i hjemmekampen mod et Rødovre-hold, der havde problemer op til landsholdspausen.

Mighty Bulls snuppede blot et point de seneste tre kampe før pausen og fem point i de seneste seks kampe. Og efter en forrygende start er Rødovre dumpet ned omkring den frygtede niendeplads. Jesper Duus’ mandskab skal op i omdrejninger igen, hvis ikke det skal blive alt for kritisk.

Hold øje med: Matthias Asperup er en af de individualister, der kan afgøre sagerne for Mighty Bulls på den svære udebane i Frederikshavn. Altid med en stor selvtillid. Bagude skal Chris Carrozzi også lukke af og vinde duellen mod Thomas Lillie, der skal have sin defensiv med sig. Fremme er det naturligvis imponerende Mathias Bau, som Frederikshavn må sætte lid til.

Skader/karantæner: Vi har ikke rigtig hørt noget til status hos Kevin Montgomery på det seneste. Kunne han være på vej mod et længe ventet comeback? Frederikshavn mangler altså Ulmer og Mosienko og for et par dage hørte undertegnede fra Frederikshavn, at der også er “småskader” i truppen. Betyder det flere folk ude?