Før kampen – Metal Liga: Fortsætter fynboerne forrygende stime?

(Optakt: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls) Den fynske forbindelse er brandvarm for øjeblikket, hvor Bulldogs står med sejre i de seneste fire kampe. Søndag gav det revanche mod Gentofte.

Man bider mærke i tre ting hos fynboerne: Defensiven står bundsolidt og langt stærkere end i fjor. Tony Romano er for alvor kommet i gang med målscoringen og makkeren Dale Mitchell har endnu – stort set ikke – lavet andet end at assistere.

Så hvornår kommer Mitchell i gang med at ramme målet? Indtil nu har han spillet efter devisen “sigter godt, men rammer skidt” – men mon ikke der kommer et ketchup-effekt på et eller andet tidspunkt.

Bulldogs-ledelsen må også glæde sig over, at unge spillere som Jonas René Hansen og Frederik Høeg kom på scoringslisten i Gentofte, og at satsningen på de lidt yngre kræfter nu ikke ser ud til at koste så meget som begyndelsen af sæsonen kunne have antydet.

– Aftenens modstander Rødovre har ligesom os startet sæsonen godt, og det er altid et skøjte-dygtigt mandskab. Så vi skal fortsætte den høje arbejdsmoral, vi har vist indtil nu i sæsonen, og vi skal ikke mindst spille disciplineret, lyder det fra assistenttræner Mads True til Fyens Stiftstidende.

Rødovre var ude i en “rodet affære” fredag aften i Frederikshavn, hvor kampen blev tabt i straffeslag.

– Defensivt er jeg ikke tilfreds. Vi holder os ikke til gameplanen, men fiser og farer rundt, konstaterede Jesper Duus blandt andet til Rødovre Lokal Nyt efter kampen, hvor han også konstaterede, at Rødovre har haft det svært, når starten ikke har fungeret.

– Det er vigtigt for os at få en god start. Vi er ramt lidt af nogle utilfredsstillende kampe. Det sætter sig måske lidt i hovedet på spillerne. Vi bliver bange for at lave fejl, og følge vores instinkt. Det er noget, som vi må arbejde med

Skader/karantæner: Odense var uden Frederik Sørensen i Gentofte i søndags. Rødovre stadig uden Rasmus Heine og Kevin Montgomery i defensiven og har i de seneste kampe savnet den sprudlende Matthias Asperup fremme i offensiven.

Hold øje med: De stikker hovederne mere og mere frem, de unge Odense-gutter. Jonas Hansen er en ganske målfarlig fyr og de evner tager han stille og roligt med op på Metal Liga-niveau. Hos Rødovre blev Morten Andreasen kåret til månedens spiller for september for nylig og har spillet en god, solid sæson hidtil.