Før kampen – Metal Liga: Flyver Odense videre i aften?

Foto: Jan korsgaard

(Optakt: SønderjyskE-Odense Bulldogs) Odense Bulldogs har Continental Cup på hjemmebane om nogle uger, og fynboerne skal derfor et par kampe i forvejen i tabellen på grund af muligheden for tre internationale kampe fra 18.-20. november.

Så derfor også kamp i aften i SE Arena, hvor fynboerne skal forsøge at fortsætte succesen fra i går i Rødovre, hvor det blev til en 4-2-sejr. Dale Mitchell og Tony Romano slog til igen i aftes, og Odense spillede igen en stærk defensiv kamp med Tad Galansky i centrum i målet.

Stor tilfredshed hos Bulldogs-truppen og nu mulighed for at komme tættere på Aalborg i toppen af tabellen – dog for et par kampe mere end de stærke nordjyder.

Men det bliver en vanskelig opgave mod SønderjyskE, der trods nederlaget mod Herning i aftes i straffeslaget synes at være på spillemæssig og ikke mindst mental optur. I hvert fald synes moralen at være steget hos SønderjyskE med tilførslen af Rasmus Nielsen og Elias Granath.

– Vi glædede os over det ene point (i aftes i Herning), men vi ville selvfølgelig gerne have haft to. På længere sigt kan det ene point dog være værdifuldt. Vi har tabt fire gange med et enkelt mål, og så er det ok at snuppe et point i en tæt og svær udekamp. Det er svært for mig at sige noget negativt om indsatsen, sagde en optimistisk Dan Ceman, SønderjyskE-træner, til Nordschleswiger.dk efter kampen i det midtjyske.

 

Skader/karantæner: Odense har alle mand friske og skadesfri, mens SønderjyskE i går måtte undvære Derek Damon. Spørgsmålet er, om han er klar igen. Anders Førster blev skadet i slutfasen mod Herning, mens Tyler Gotto og Casper Mortensen stadig sidder ude.

Hold øje med: Mikkel Ankjær Nielsen synes at have forbedret sig mentalt. Gode kvaliteter som ishockeyspiller er nu suppleret op med ro på isen og den rette fokus. Hos SønderjyskE synes Harrison Reed at have placeret sig som den skarpeste målskytte. Kanonmål i Herning i aftes.