Før kampen – Metal Liga: Eftermiddagsslag i Gentofte

(Optakt: Gentofte Stars-Odense Bulldogs) Det er ikke længe siden, de to hold tørnede sammen på Odense Isstadion, hvor vi var vidne til en stram taktisk affære fra Gentoftes side – en kamp, der på det tidspunkt bragte Stars højt op på formbarometeret i Metal Ligaen.

Gentofte vandt 1-0 i Odense i en kamp, hvor det næsten lykkedes Stars at holde Odense fra store chancer i en hel kamp. Siden er der rent masser af vand i åen, for Bulldogs fremstår lige nu som et af de mest formstærke hold i ligaen med sejre over SønderjyskE, Herning og Rungsted i træk.

Bulldogs vandt fredag aften med 5-4 over Rungsted Seier Capital, og det ser ud til, at Tony Romano for alvor begynder at finde nettet. Han scorede hattrick i en flot Odense-kamp, der fik selv de største fynske pessimister til at finde smilet frem. For første gang i sæsonen viste fynboerne for alvor offensiv power.

Gentofte rejste sig i Herning efter et par nederlag og var ganske tæt på at tage alle tre point på den svære udebane. Det stramme koncept fungerede glimrende for Stars, men rent taktisk bliver det en spændende match i dag, for lader Peter Johansson sit hold stå hjemme for at vente på Stars – og overrasker Arvidsen måske med en mere offensiv stil end normalt?

Faceoff klokken 14 i Gentofte, hvor man via Stars’ Facebook-side kan få gratis adgang.

Hold øje med: Dale Mitchell skyder og skyder, men mangler centimeter. Rammer ketchupeffekten på et eller andet tidspunkt? Jesse Jyrkkiö blev matchvinder, da de to hold mødtes og scorede også på det afgørende straffeslag i Herning fredag. Finnen er en nøglespiller for Stars i de fleste facetter af kampene.

Skader/karantæner: Odense stillede med fuldt hold i kampen i fredags mod Rungsted, hvor Gentofte havde både Nikolaj Zorko og Christian Hee Foss i lineuppen. De giver tiltrængt bredde hos Stars, der lige nu kun har Nicki Kisum og Christopher Skovgaard ude.