Før kampen – Metal Liga: Defensivt stærke mandskaber i Odense

Foto: Jan Korsgaard

(Optakt Odense Bulldogs-Gentofte Stars) Det skulle overraske, hvis det bliver en målfest i aften på Odense Isstadion, for det er to af defensivt stærkeste mandskaber hidtil i sæsonen, der mødes i aften.

Odense har lukket seks mål ind i tre kampe, mens Gentoftes Teemu Seppänen er helt nede på fire kasser imod. Han står med en GAA på 1,35 og en redningsprocent på over 94.

Gentofte-defensiven bliver udfordret i aften af Bulldogs-individualisterne Tony Romano og Dale Mitchell, og det skal blive spændende at se om netop de to kan bryde det stramme Stars-koncept designet af Arvidsen og Eller.

Stars har overrasket positivt hidtil og kunne uden de store problemer lukke ned for Frederikshavn fredag aften på hjemmebanen i Gentofte.

Egentlig vældig stærkt taget i betragtning af, at bredden på Gentofte-holdet ikke er kæmpestor, når man kigger nedad i holdet.

Urutinerede Jeppe Klitgaard har tilsyneladende fundet takterne som afløser for skadede Zorko i tredjekæden, ligesom de unge backer Victor Reese og Mikkel Svensson gør et godt job i defensivens bageste kæde. Savnet af Eskerod-brødrene synes at være gjort op.

I øvrigt noterede man sig, at det unge Rødovre-talent fra tidligere sæsoner, Oliver Reuter, dukkede op i Gentoftes holdopstilling mod Frederikshavn. Interessant tilgang.

Hold øje med: Cameron Spiro fik endelig hul på bylden mod Frederikshavn. Fortsætter amerikaneren i aften i Odense? Bulldogs-angriberen Sebastian Strandberg har potentiale og må komme med selvtillid efter at have afgjort sagerne i straffeslag mod Esbjerg i fredags.

Skader/karantæner: Odense stadig uden mangler, mens Gentofte havde Nicki Kisum, Christopher Nielsen, Christian Hee Foss og Nikolaj Zorko ude mod Frederikshavn.