Før kampen – Metal Liga: Blue Fox og Stars ude på at revanchere tirsdagstab

(Optakt: Herning Blue Fox-Gentofte Stars) To gamle holdkammerater, Todd Bjorkstrand og Karsten Arvidsen, støder sammen i aften i Kvik Hockey Arena, og de er i spidsen for to hold, der i tirsdag ledte lidt efter formen.

Herning kom til Odense og skøjtede godt, men agerede også ganske anonymt i den forstand, at midtjyderne ikke ligefrem osede af vildskab.

Det erkendte træner Bjorkstrand også overfor Herning Folkeblad efter kampen. Det vil ligne ham – efter sådanne udtalelser – måske at ryste kæderne en kende, for det er Todd Bjorkstrand nemlig slet ikke bleg for, hvis han er utilfreds med forløbet af sin seneste kamp.

Vi så dog et Herning-hold, der også havde det Bjorkstrand-særkende, at de muligheder, der opstod på Odenses fejl blev udnyttet ganske kynisk og korrekt. To gange kiksede Mads Schaarup, to gange garnede Blue Fox.

Det er Karsten Arvidsen og Olaf Eller formentlig også opmærksomme på, ligesom de to gamle ræve formentlig også vil appellere til, at Gentofte Stars-spillerne ikke skal tage så mange udvisninger som mod SønderjyskE tirsdag aften.

Det kostede mere eller mindre kampen for Stars, der eller fik den perfekte indledning med et mål efter blot 13 sekunder.

Eneste møde hidtil mellem de to klubber stod i en træningskamp, som Gentofte vandt 3-2 på Kvik Hockey Arena.

Skader/karantæner: Ales Sova var ikke med for Herning tirsdag og skulle være skadet, mens Gentofte stadig var uden Christian Hee Foss, Christopher Nielsen og Nicki Kisum.

Hold øje med: Mange af Hernings udlændinge har endnu helt slået til i offensiven. En mand som finske Petri Lammassarri må have noget at revanchere efter en bleg omgang i Odense tirsdag aften, der kulminerede med et skidt udført straffeslag.