FØR KAMPEN: Hvidovre-SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

KAMPEN KORT: Et brag af en kamp indleder Hvidovres række af hjemmekampe i comebacksæsonen i Metal Ligaen. Oprykkerne gjorde det glimrende i fredag aftens kamp mod Herlev, men måtte dog se sig besejret, da presset blev for tungt.

I aften er der næppe tvivl om, at SønderjyskE kommer fra start og forsøger at køre over hjemmeholdet med al den fysiske styrke, som Dan Cemans mandskab har proklameret, men som ikke rigtig kom til udtryk i fredagens lidt skuffende premiere mod Herning.

– Det er Hvidovres første hjemmekamp, og de vil helt sikkert komme med en masse energi. Vi skal forsøge at spille vores aggressive stil, men samtidig også spille meget smartere end vi gjorde i fredags, hvor vores angrebsspil ikke var kontrolleret nok, siger Dan Ceman til klubbens hjemmeside.

En ganske pudsig detalje ved kampen er, at Hvidovres Daniel Madsen i premieren i Herlev spillede i Hvidovres førstekæde med Sebastian Svendsen (indtil Svendsen blev skadet) og Nicki Kisum.

Madsen er kommet til fra Vojens, hvor han har været en nøglespiller i 1. division og en udkantsmand på Metal Liga-holdet. Han har spillet mange drabelige kampe mod Hvidovre i 1. division og er nu en nøglespiller hos sine “gamle fjender”.

DET FORVENTER VI: En kamp med masser af energi. Hvidovre lugter overraskelsen efter SønderjyskE’s skuffende premiere og har alt at vinde i den første Metal Liga-hjemmekamp i den nye omgang. SønderjyskE vil omvendt også forsøge at komme ind og dominere fra start og tage den sejr, som er bydende nødvendig.

NØGLESPILLERNE: Victor Björkung var fremragende i Herlev, hvor han noterede tre assister og +2 i plus/minus-statistikken. Den svenske back bliver en nøglespiller for Hvidovre. Hos SønderjyskE er der brug for bølgebrydere mod en formentlig stram Hvidovre-defensiv. Kunne det være Greg Gibson?

SKADER/KARANTÆNER: Hvidovres Sebastian Svendsen blev tacklet så voldsomt i premieren, at han næppe er blevet klar til dagens kamp. SønderjyskE stadig uden Derek Damon, der afsidder karantænedag nummer to af tre. Også Casper Mortensen er ude med en skade, mens Magnus Leth Nielsen også sidder ude med en skulderskade.