FØR KAMPEN: Hvidovre-SønderjyskE

Foto: Martin Ladegaard

FØR KAMPEN: Vigtig kamp for både Hvidovre og SønderjyskE i aften i Allan Villadsen Arena.

Hvidovre slider og slæber for at hænge med Herlev i bunden og skal have point mod et SønderjyskE-hold, der er i dyb krise og ganske enkelt er ude i en “must win” i aften i forstaden.

– Jeg tænker det bliver en hård kamp, hvor vi skal ud og kæmpe en vis del ud af ud af bukserne og så angribe dem hårdt fra start.

– Spillet var langt bedre i den sidste kamp, så spiller vi med samme attitude og med mere skarphed så har vi en rigtig god mulighed for at vinde en masse kampe, siger SønderjyskE-backen Daniel Kønig Hansen til sønderjydernes hjemmeside.

Kan SønderjyskE hive sig op og levere mindst det samme som fredag mod Herning? Der fungerede offensiven glimrende, mens der var store mangler rent defensivt.

Skuffende kamp for Hvidovre samme fredag aften, hvor det blev til et 3-5-nederlag i en rodet kamp, der var en af Hvidovres dårligste i sæsonen.

Det er dog ikke længe siden, Hvidovre har taget store skalpe. Så mulighederne er bestemt til stede, også selv om SønderjyskE pt. ikke hører til de store skalpe.

NØGLESPILLERNE: Gibson og Damon og de andre comeback-folk hos SønderjyskE har haft et par kampe til at komme i form. Ingen undskyldninger mere. Hos Hvidovre skal det blive spændende at se den nye svensker Oliver Olsson efter at han nu har haft træninger med sine nye holdkammerater.

DET FORVENTER VI: Presset er stadig på sønderjyderne, der har tabt og tabt på det seneste. Derfor skal sønderjyderne hurtigt i gang mod Hvidovre, ellers ender det nervøst som mod Herlev for en uge siden. Hvidovre scorede tre mål i powerplay mod Herlev, og det element skal Hvidovre også benytte i aften.

SKADER/KARANTÆNER: Steffen Frank sidder stadig ude hos SønderjyskE, der også måtte undvære Magnus Leth Nielsen før jul. Kasper Krog er med U20-landsholdet i USA. Hvidovre uden rutinerede Christian Vaagensø og var mod Herlev også uden målmand Niklas Lundström. Magnus Bo Hansen var i mål – i øvrigt med en gammel cirkushest, Mathias Kaufmann, som backup.