FØR KAMPEN: Hvidovre-Rødovre

Foto: Ian Nielsen

KAMPEN KORT: Sikke en gyser i Allan Villadsen Ishockey Arena i aften. En kamp, der i den grad giver en indikator: Skal Hvidovre for alvor spille med i kampen om playin-pladserne og skal hjemmeholdet i aften for alvor udfordre Rødovre i denne sæson?

Der er lagt op til et brag af en kamp, som Mighty Bulls-hjemmesiden ganske fint har døbt “Slaget om Roskildevej” – et slag som storebror Rødovre historisk set har haft godt fat i.

For Magnus Bogrens mandskab er det også indikation om, hvorvidt der i første omgang skal spejdes mod “den brede midte” og måske Final Four-deltagelse, eller om der skal kigges nedad.

Rødovres svenske træner var fortrøstningsfuld efter nederlaget mod SønderjyskE fredag aften:

– Hele holdet viste en god karakter, attitude og vi spillede god ishockey. Med tanke på, vi havde 2-3 skud på stolperne, så har jeg en ærgrelig følelse lige nu, for jeg synes, vi havde fortjent at få point med hjem, sagde han til Rødovre Lokal Nyt.

– Derfor er der også en masse positivt at tage med til næste kamp, som er mod Hvidovre. Det er et hold, som ligger under os i tabellen, så det er en meget vigtig kamp for os. Vi skal gå efter at vinde, men spiller vi, som vi har gjort i de to seneste kampe, og søger vi heldet, så tror jeg på, vi vinder over Hvidovre, sagde han.

DET FORVENTER VI: Et mindst lige så tæt slag, som da Hvidovre mødte Rungsted søndag. Rødovre vil forsøge at udnytte det højere tempo i skøjterne og lukke op for Hvidovres defensiv, og omvendt vil Fighters forsøge at slå kontra. Hvem får først hul på bylden?

NØGLESPILLERNE: Hvidovre pressede på mod Rungsted søndag, men mangler desperat en målscorertype. Kunne Tobias Dyk træde i karakter der. Kan Rødovre få gang i Matthias Asperup igen, er han en mand, der kan lukke op i Hvidovre-zonen.

SKADER/KARANTÆNER: Kasper Jensen og Kevin Montgomery er tilbage efter sygdom, som holdt dem ude fredag aften i Vojens. Dermed er Karl Viktor Høgsted formentlig tilbage i 1. division. Hvidovre har David Sätmark ude med karantæne.